Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 16 juni 2011

Panasonic actie: 3D Entertainment Pakket cadeau bij aankoop van Panasonic 3D tv!

Panasonic heeft deze zomer weer een geweldige actie voor jou! Bij aankoop van een Panasonic 3D tv uit de ST30-serie ontvang je nu namelijk maar liefst twee 3D brillen, een 3D Blu-ray speler én de 3D top film Avatar, helemaal gratis!!

Panasonic ST30-serie

De Full HD ST30-serie met 3D functionaliteit is voorzien van het revolutionaire NeoPlasma-panel met 600 Hz-technologie. Elke pixel wordt afzonderlijk aangestuurd met een extreem hoge reactiesnelheid. Hierdoor behouden de beelden op je tv continu hun maximale resolutie. Met de ST30 NeoPlasma TV’s van Panasonic geniet je van een meeslepende kijkervaring. Haarscherp en levensecht in 2D én 3D!

De ST30-serie is verkrijgbaar in 3 beeldmaten: 42 inch (106 cm), 46 inch (116 cm) en 50 inch (127 cm). De actie geldt voor de volgende actiemodellen: TX-P42ST30, TX-P46ST30 en de TX-P50ST30.

Panasonic 3D Entertainment Pakket

Panasonic 3D bril TY-EW3D2:

De TY-EW3D2LE is erg licht en gebruiksvriendelijk dankzij de dunnere glazen, een vernieuwd montuur én de mogelijkheid om de neusbrug aan te passen. De batterij is op te laden via USB. Sluit de 3D bril via de bijgeleverde USB-kabel eenvoudig aan op de USB-poort van de Panasonic 3D-tv of 3D Blu-ray-speler. Een volledig opgeladen batterij garandeert maar liefst 30 uur kijkplezier in 3D.

Panasonic 3D Blu-ray speler DMP-BDT110:

De Panasonic DMP-BDT110 is een prachtig apparaat dat zorgt voor bijzonder goed beeld in 2D én 3D. Deze Panasonic Blu-ray speler heeft een 2D naar 3D conversie functie, Viera Cast met Skype, een gebruiksvriendelijke menustructuur en is super snel opgestart!

Avatar:

Avatar is de grootste 3D kaskraker allertijden! James Cameron’s Avatar voert je mee naar de verre maan Pandora en laat je kennismaken met het mystieke volk van de Na’vi en hun wonderlijke wereld. Laat je meeslepen door het episch avontuur van een held die de keuze moet maken tussen het leven dat hij achterliet en de spectaculaire nieuwe wereld waar hij zich thuis is gaan voelen.

Hoe ontvang je het 3D Entertainment Pakket?

1. Lees de actievoorwaarden zorgvuldig door en controleer of jouw aankoop voldoet aan de gestelde voorwaarden.
2. Registreer je aankoop door op deze website de online actiecoupon in te vullen. Je dient daarna akkoord te gaan met de actievoorwaarden en op OK te klikken om uw registratie te verzenden.
3. Je ontvangt een ontvangstbevestiging van de registratie per mail.
4. Om in aanmerking te komen voor het 3D Entertainment Pakket ontvangen wij graag van jou de volgende documenten:

- volledig ingevulde en uitgeprinte actiecoupon
- kopie van de kassabon of factuur (voorzien van aankoopdatum)
- originele streepjescode van de verpakking

5. Stuur bovenstaande documenten in een gesloten envelop vóór 15 augustus 2011 op naar:

Panasonic 3D actie
Postbus 105
3400 AC IJsselstein
Nederland

Deze actie geldt van 10 juni 2011 t/m 31 juli 2011. De actie is alleen geldig op de volgende actiemodellen:

Panasonic TX-P42ST30
Panasonic TX-P46ST30
Panasonic TX-P50ST30


Kijk voor meer informatie op de Avatar actiepagina van Panasonic.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top