Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 28 april 2009

Panasonic Blu-ray Home Cinema system SC-BTX70

Op de Panasonic Convention 2009 was de nieuwe Panasonic Blu-Ray Home Cinema system – de SC-BTX70 – al te zien! Deze geweldige set ligt nu ook in de winkels. De SC-BTX 70 combineert goed met de flatscreens van Panasonic. Hier de details!

Design HCS

Wat mag je verwachten? Qua design lijkt dit nieuwe Home Cinema systeem op de eerder geïntroduceerde SC-HC3. Het grote voordeel? De nieuwe versie is een Blu-Ray uitvoering. Een aangezien de Blu-Ray garant staat voor uitstekende audio en video kwaliteit is digitale televisie kijken nu helemaal een beleving.

Technische specificaties

De nieuwe SC-BTX70 is een stijlvol en compacte 2.1 Full HD Blu-ray Home Cinema systeem. Dit systeem is voorzien van online IPTV entertainment, een iPod houder, VIERA cast, VIERA link, AVCHD en JPEG weergave vanaf SD Memory Card, voorzien van Hollywood Laboratory ondersteuning en 1080p Full HD/24p.

Verkoopinformatie

De nieuwe Panasonic SC-BTX70 ligt vanaf dit voorjaar in de winkels. De adviesverkoopprijs is 799,- euro. Voor meer informatie verwijzen we u naar onze Panasonic producten!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top