Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 24 februari 2011

Panasonic blu ray spelers met Skype!

Panasonic introduceert nieuwe blue ray speles met nieuwe, handige functies. Zo zijn de DMP-BDT310, DMP-BDT210, DMP-BDT110 en DMP-BDT111 Panasonic Blue ray spelers voorzien van een Skype functie!

De nieuwe blu ray spelers van Panasonic beschikken over nieuwe maar ook praktische functies. Zo hebben de blu-ray spelers een snelle opstarttijd, een gebruiksvriendelijk on-screen menu en een stijlvolle ‘Touch-Free Sensor’ waarmee de lade van de disc wordt geopend zonder dat je een knop hoeft in te drukken.

Skype

Maar ook Skype is een nieuwe functie op de blu-ray spelers. Zo kun je via je beeldscherm live gesprekken voeren met vrienden en familie. En zijn de blu ray spelers voorzien van een ‘Auto Answering Video Message’ een soort voicemail zeg maar. Handig!

Verkrijgbaar

De nieuwe Panasonic blu ray spelers zullen dit voorjaar verkrijgbaar zijn. Wat precies de prijs is van deze Panasonic blue ray spelers is nog onbekend! televisiewinkel.nl heeft mooie Panasonic blu-ray spelers ruim op voorraad. Bekijk hier ons assortiment Blu-ray spelers van Panasonic.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top