Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 06 juni 2010

Panasonic Full HD 3D tv's: televisies van de toekomst

Panasonic levert televisies Plasma/ NeoPDP techniek, die bekend staat om haar superieure beeldkwaliteit en responstijd. Voordelen die we terugzien bij de 3D tv's van Panasonic!

Tv's met 3D weergave

Bij televisies met 3D weergave draait het om het om- en -om tonen van aparte beelden voor het linker- en rechteroog. Bij 3D krijgt elk oog afzonderlijk een beeld te zien. Dit betekent dat bij 3D, in hetzelfde tijdsbestek, 2x zoveel beelden worden weergegeven.

3D beleving

Bij 3D tv geeft de televisie via een infrarood signaal aan de 3D bril door voor welk oog het getoonde beeld bestemd is. De bril reageert hierop door het andere oog af te dekken. Samenwerking tussen bril en en televisie is dus essentieel voor een optimale 3D ervaring.

De kijker geniet hierdoor van een zuivere beeldkwaliteit maar ook de scherpte is van deze synchronisatie afhankelijk.

Net als in de bios

Met de Panasonic NeoPDP 3D-tv's geniet je van 3D films net als in de bioscoop! De serie biedt een ongeëvenaarde 3D kijkervaring dankzij de NeoPDP technologie. Daarnaast is deze Panasonic 3D tv uitgerust met Viera Cast én is deze Ziggo gecertificeerd. De exclusieve 3d tv's zoals de Panasonic TX-P65VT20 en de Panasonic TX-P50VT20 zijn verkrijgbaar bij televisiewinkel.nl

Wist je dat?

- Je bij 3D tv kijken heus niet altijd je 3D bril hoeft op te zetten. De bril is alleen nodig bij programmas die in 3D worden aangeboden, zoals films.
- Er binnenkort universele brillen op de markt komen?
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top