Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 07 maart 2012

Panasonic introduceert nieuwe home cinema systemen en 3D Blu-ray Disc spelers

Panasonic heeft nieuwe home cinema systemen en 3D Blu-ray Disc spelers geïntroduceerd. Een groot voordeel naast de geweldige beeld- en geluidskwaliteit is dat je de apparaten zowel horizontaal als verticaal kunt plaatsen. Ook kun je helemaal zelf bepalen waar je je speakers wilt plaatsen en de subwoofers zijn zelfs draadloos. Ideaal voor iedere woonkamer dus!

Smart Network 3D Blu-ray Disc home cinema systemen

Panasonic komt met zes nieuwe Full HD 3D Blu-ray Disc home cinema systemen: de SC-BTT590, SC-BTT490, SC-BTT290, SC-BTT282, SC-BTT190 en SC-BTT182. De nieuwe modellen produceren puur en kristalhelder geluid dankzij de hoogwaardige audio-onderdelen.

Een aantal modellen uit het assortiment bieden zelfs 3D Cinema Surround waardoor het lijkt of alle geluiden en effecten vanuit verschillende richtingen komen. Een overweldigende 3D-ervaring dus! Verder beschikken alle modellen over VIERA connect waarmee je gemakkelijk gebruik kunt maken van allerlei applicaties zoals YouTube, Facebook, Skype en nog veel meer.

SC-HTB550 en SC-HTB20

De nieuwste home cinema systemen van Panasonic, de SC-HTB550 en de SC-HTB20, beschikken over een multipositioneel luidsprekerconcept dat kan worden aangepast aan elk huiskamerinterieur. Deze luidsprekers kunnen namelijk zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden. Je kunt ze aan de muur of een standaard bevestigen, maar je kunt er ook voor kiezen ze los op een tafel of vloer te plaatsen.

De subwoofer is draadloos en dus kun je deze gemakkelijk overal plaatsen waar je maar wilt. Alle spreakers zijn voorzien een slank en stijlvol design dus ze mogen gezien worden. Uiteraard zorgen ze ook voor een verbluffend geluid. Ook op deze home cinema sets van Panasonic kun je gebruik maken van VIERA connect zodat je toegang hebt tot sociale netwerken en on demand video’s.

Smart Network 3D Blu-ray Disc spelers

Naast de nieuwe home cinema sets introduceert Panasonic ook nog vijf nieuwe Blu-ray Disc spelers: de DMP-BBT01, DMP-BDT500, DMP-BDT320, DMP-BDT220 en DMP-BDT120 . Ook met deze Blu-ray Disc spelers kun je gemakkelijk gebruik maken van VIERA Connect en alle mogelijkheden die daarbij horen.

Ondanks het slanke design bieden deze DMP-modellen prachtige beeld- en geluidskwaliteit. Een ander voordeel van deze speler is dat je hem zowel horizontaal als verticaal kunt gebruiken. Hij past dus perfect in elke ruimte. Met de DLNA-functie kun je digitale foto’s muziek en video’s gemakkelijk delen en bekijken via je thuisnetwerk

televisiewinkel.nl

Deze home cinema sets en Blu-ray spelers zijn vanaf april verkrijgbaar. Verdere informatie is dan te lezen op onze productpagina´s.

Like ons op Facebook!

Like onze fanpagina Like dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top