Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 16 februari 2011

Panasonic lanceert de DT35 serie, geweldige 3D LCD televisies!

Panasonic introduceert de DT35 serie. Dit zijn Prachtige 3D LCD televisies met Edge-Lit LED backlight. Deze nieuwe 3D LCD tv’s zijn exclusief verkrijgbaar in Europa, dus ook in Nederland!

De nieuwe Viera 3D LCD tv met Edge-Lit LED backlight is alleen bestemd voor de Europese markt en dus ook de Nederlandse. Het verschil met de DT30 is het scherm. Deze is namelijk met een hoek van zeven graden gekanteld, waardoor het kijkcomfort nog meer wordt versterkt!

Nieuwe voet

De DT35 3D LCD tv van Panasonic heeft een vernieuwde voet die een stevige ondersteuning biedt. Deze voet is subtiel achter het scherm weggewerkt waardoor het lijkt alsof het scherm een beetje zweeft. Daarnaast heeft de DT35 een mooi, slank titanium design.

Technische specificaties

De DT35 serie maakt gebruik van LED achtergrondverlichting, is 400Hz, heeft een kijkhoek van 178 graden en is voorzien van Viera Connect internet portal!

Panasonic 3D tv’s

Wanneer de nieuwe Panasonic DT35 3D LCD tv verkrijgbaar is in Nederland is nog onbekend. televisiewinkel.nl heeft verschillende Panasonic 3D tv’s ruim op voorraad. Bestel een Panasonic 3D tv online of kom jouw Panasonic 3D televisies afhalen in Naarden.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top