Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 03 augustus 2010

Panasonic lanceert eerste 3D Blu-ray home cinema sets

In Engeland heeft Panasonic haar eerste twee 3D Blu ray alles in een home cinema systemen op de markt gebracht, namelijk de SC-BTT755 en de SC-BTT350. Met deze nieuwe modellen zorgt Panasonic voor de ultieme televisiebeleving.

Met optimale geluidskwaliteit

Logischerwijs ondersteunen beide sets Full HD 3D Blu ray weergave, ook maken ze gebruik van de PHL Reference Chroma Processor Plus, wat zorgt voor een nauwkeurige video processing. Daarnaast hebben beide systemen upscaling naar 1080p, een virtuele 7.1 surround functie en de Viera Cast internet portal. Met de optionele DY-WL10 LAN adapter kun je draadloos internet verkrijgen. Verschil met de SCBTT350 is dat de SCBTT755 gebruikt maakt van bamboo cone luidsprekers en een Kelton subwoofer voor optimale geluidskwaliteit.

SD Card slot en USB poort

Gebruikers die in het bezit zijn van de Panasonic HDC-SDT750 3D camcorder kunnen de gemaakte beelden via de sets afspelen. Dat geldt ook voor 2D beelden van andere digitale camera’s en camcorders. Om het je gemakkelijk te maken zijn hiervoor een SD card slot en een USB poort aanwezig.

Verkrijgbaar

Of en wanneer de Panasonic 3D Blu-ray home cinema sets in Nederland verkrijgbaar zijn is nog niet bekend, in Engeland liggen ze nog deze zomer in de winkels.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top