Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 08 december 2009

Panasonic NeoPDP 600Hz tv voor haarscherp beeld

Nooit meer last van een na-ijleffecten bij het kijken van sport en actiefilms of vervelende haperingen bij het spelen van games? Dat kan! De Panasonic NeoPDP-tv’s, zoals de TX-P42G10 zijn uitgerust met 600 Hz Intelligent Frame Creation. Hierdoor worden zelfs de snelst bewegende beelden haarscherp en vloeiend weergegeven.

Nieuwe technologie

Panasonic introduceerde begin 2009 de nieuwe NeoPDP technologie. Deze technologie zorgt voor natuurgetrouwe kleuren en het diepste zwart. Daarnaast zijn NeoPDP tv’s uitgerust met 600Hz intelligent Frame Creation. Ideaal voor een vloeiende en haarscherpe weergave.

Perfect beeldkwaliteit

De toepassing van Panasonic’s 600 Hz Intelligent Frame Creation draagt bij aan de perfecte beeldkwaliteit van de NeoPDP-tv’s. Ziet u vaak een waas of streep bij een hard schot in een voetbalwedstrijd? Dat komt doordat de TV niet snel genoeg de binnenkomende beelden weet te verversen. Een tv geeft standaard 50 videobeelden per seconde weer (50Hz). De 600 Hz technologie van Panasonic creëert uit elk beeld 12 onderbeelden waardoor de verversingsfrequentie 600 Hz is. Zo wordt de weergave geoptimaliseerd en heeft u nooit meer last van een waas of streep bij het bekijken van voetbal, formule 1 of snelle actiefilms.

Ideaal voor gameliefhebbers

Ook gameliefhebbers doen hun voordeel met de 600 Hz. Bij het spelen van games kan er een vertraging ontstaan tussen de handelingen van de speler en de beelden op het scherm. Dankzij de extreem hoge verversingsfrequentie en de ultra snelle responstijd van 0.001 milliseconden lopen de game-beelden synchroon met de handelingen van de speler. U bent verzekerd van een vloeiende weergave van de game, zonder die irritante vertragingen.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Naast de hoogwaardige beeldkwaliteit staat NeoPDP ook synoniem voor duurzaamheid. Het energieverbruik is sterk verminderd! Om je een idee te geven, 4 uur tv kijken op de Panasonic TX-P42G10, met een schermgrootte van 106 cm, staat gelijk aan het zetten van slechts 4 kopjes koffie! En als je nog meer stroom wilt besparen dan schakel je de Eco Mode in. Een sensor in de NeoPDP-tv meet de lichtomstandigheden in de kamer en past hier automatisch de lichtsterkte van het scherm op aan. Ook zijn de NeoPDP-tv’s uitgerust met een echte aan-uit-schakelaar. Een uitgeschakelde NeoPDP-tv kost geen stroom.

Duurzame speakers

Voor de speakers gebruikt Panasonic bamboevezels in plaats van houtpulp. Bamboe herstelt zich namelijk veel sneller dan een boom en groeit tot wel 30 cm per dag. Door het gebruik van bamboe helpt Panasonic ontbossing tegen te gaan. Verder zijn de NeoPDP-toestellen 100% lood- en kwikvrij en geproduceerd uit recyclebare materialen. De NeoPDP is de tv van de toekomst en staat garant voor 100.000 kijkuren.
Meer informatie
Kliek hier voor meer informatie over de Panasonic NeoPDP tv modellen van televisiewinkel. http://www.televisiewinkel.nl/neopdp-tv/panasonic-neopdp-tv/panasonic-neopdp-tv-cat-1576_2120.htm
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top