Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 24 september 2009

Panasonic NeoPDP, een groen product

Een plasma tv geeft een superieure beeldkwaliteit. Toch staat het energieverbruik van een plasma tv altijd ter discussie. Platte schermen zouden grootverbruikers van stroom zijn en voor torenhoge energierekeningen zorgen. Misschien was dit bij de eerste tv's het geval, maar de laatste jaren is dit achterhaald. Plasma tv's zijn doorontwikkeld en onlangs introduceerde NeoPDP! Een groen product, goed voor het milieu én voor de portomonnee.

NeoPDP

Panasonic introduceert dit jaar de 12e generatie plasma televisie met de energiebesparende NeoPDP-technologie. Iedere generatie is het stroomverbruik gereduceerd, maar met deze nieuwe NeoPDP schermen wordt er tot wel 50% op energie bespaard zonder in te leveren op natuurgetrouwe kleuren, een rijk contrast, een snelle responstijd en een onbeperkte kijkhoek!

Energiebesparend

De nieuwe NeoPDP-lijn is daarnaast ook uitgerust met een Eco-mode. Deze technologie taxeert de lichtomstandigheden in de kamer en past de beeldinstellingen hierop aan. In een sfeervol verlichte kamer verbruikt het NeoPDP-panel hierdoor nog minder energie. Ook zijn de NeoPDP tv’s voorzien van een echte aan-uit-knop en verbruiken zij geen stroom meer als de tv uitgeschakeld is

Milieuvriendelijke maatregelen

Behalve energiebesparing dacht Panasonic ook na over milieuvriendelijke maatregelen. Zo gebruikt Panasonic voor de speakers bamboevezels in plaats van houtpulp. Bamboe herstelt zich sneller dan hout en groeit tot wel 30 cm per dag. Door het gebruik van bamboe helpt Panasonic ontbossing tegen te gaan. Verder zijn de NeoPDP-toestellen 100% lood- en kwikvrij en gemaakt van recyclebare materialen.

NeoPDP tv’s staan garant voor 100.000 kijkuren. De nieuwste generatie Neo PDP is een tv voor de toekomst: energiebesparend, duurzaam en recyclebaar. Dat is nog eens milieubewust tv kijken!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top