Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 28 mei 2009

Panasonic NeoPDP en 600 Hz

Geniet door de 600 Hz Intelligent Frame Creation Pro technologie van Panasonic van een superieure weergave van Full HD bewegende- en stilstaande beelden met een resolutie van 1.080 lijnen. VIERA NeoPDP tv’s zijn uitgerust met een unieke, door Panasonic ontwikkelde beeldanalyse technologie. Deze technologie analyseert en optimaliseert de beelden voordat deze weergegeven worden. Om bijvoorbeeld het na-ijleffect te reduceren wordt elke frame korter weergegeven als in vorige systemen.

Subfield Drive

Bij PDP wordt de subfield techniek toegepast om eventuele trillingen in het beeld tegen te gaan. Een standaard videosignaal wisselt 50x per seconde. Bij de Intelligent Frame Creation technologie van Panasonic wordt elke ‘dot’ 12x geactiveerd opgelicht) waardoor de verversingsfrequentie 600 Hz is (12x 50 Hz). Na het creëren van deze 600 subfields worden door een geavanceerde processor de beste geselecteerd om de weergave te optimaliseren.

Kleuren

Een bijkomend voordeel van de 600 Hz IFC Pro Subfield Drive technologie is de superieure kleurweergave. Hoe hoger de verversingsfrequentie, hoe realistischer (= beter) de kleuren kunnen worden weergegeven.

Supersnelle responstijd

Als aanvulling op de 600 Hz techniek hebben PDP’s een supersnelle responstijd. De responstijd is de tijd die de tv nodig heeft om het binnenkomende signaal te verwerken en weer te geven. Door deze hoge snelheid gebeurt dit onzichtbaar voor het menselijk oog en het resultaat is een vloeiende en stabiele weergave van (snel) bewegende beelden en actiemomenten.

Panasonic PDP’s hebben een reponstijd van 0.001 msec.!

Modellen

600 Hz Intelligent Frame Creation is van toepassing op de NeoPDP tv’s uit de Z1 / Z11 / V10 / G15 / G10 / GA11 serie van Panasonic.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top