Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 27 februari 2012

Panasonic presenteert Smart VIERA Plasma HD tv’s

Panasonic heeft haar Smart VIERA Plasma HD TV assortiment voor 2012 aangekondigd. De schermformaten van de nieuwe televisies variëren van 42 tot 65 inch en op een aantal kun je internetten. Bijna alle modellen ondersteunen 3D.

Haarscherpe beelden op nieuwe Panasonic series

Het Panasonic Smart VIERA Plasma HD TV-assortiment omvat de volgende series: de VT50-, GT50-, ST50-, UT50-, XT50- en de X50-serie. Op de laatste serie na ondersteunen alle toestellen zowel 2D als 3D. Verder zijn de VT50-, GT50-, ST50-series uitgerust met NeoPlasma-technologie, een High Contrast Filter, Infinite Black schermtechnologie en een efficiënter scherm. Dit alles zorgt voor haarscherpe beelden. Zelfs in een helder verlichte omgeving heb je een optimale balans tussen zwart en wit.

Internetten en Skypen

Een aantal VIERA Plasma TV’s in het nieuwe assortiment zijn voorzien van een browser waarmee je gemakkelijk kunt internetten. Met een Skype communicatiecamera kun je bovendien eenvoudig video chatten tijdens het tv kijken. Met de VIERA remote app op je telefoon kun je heel eenvoudig van je mobiele scherm naar de tv swipen en omgekeerd. Ook kun je de app gebruiken als gamecontroller.

televisiewinkel.nl

De eerste nieuwe modellen van Panasonic zijn vanaf maart/ april 2012 leverbaar. Wat ze gaan kosten is nog niet bekend, maar zodra wij ze in ons assortiment opnemen hoor je dat natuurlijk direct van ons!

Like ons op Facebook!

Like onze fanpagina Like dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top