Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 04 december 2008

Panasonic TH-50PZ800 is Plasma TV van het jaar

Digital Movie presenteert in de december uitgave de Digital Movie Awards 2008 – 2009. De Awards zijn gebaseerd op de meningen van de lezers en de redactie van Digital Movie. De producten met de meeste stemmen vallen in de prijzen. In totaal zijn er 20 categorieën. De Panasonic TH 50PZ800 kreeg de Award voor Plasma TV van het Jaar.

Stemmen

De lezers en de redactie laten weten welke producten zij het beste vinden van nu en de nabije toekomst. De reacties worden verzameld en de jury bepaald wie de winaar is.

Plasma TV van het Jaar

Het jury rapport van de Panasonic TH 50PZ800 is helder en duidelijk. Dit plasma scherm krijgt de titel Plasma TV van het jaar voor o.a. de mooie beeldkwaliteit, het duidelijke contrast, de vier HDMI aansluitingen en het fraaie design.

Andere prijswinnaars

Andere prijswinnaars zijn:
Pioneer DVR-LX70D: Digital Movie Harddisk DVD recorder van het Jaar
LG BD300: Digital Movie Blu-Ray speler van het Jaar
Samsung LE40A856: Digital Movie LCD TV van het Jaar
JVC-NX-BD3 : Digital Movie Home Cinema systeem van het Jaar
Pioneer SC-LX81: Digital Movie Home Cinema receiver/versterker van het JaarIn totaal brachten maar liefst 4551 lezers hun stem uit. De jury rapporten leest u in de december uitgave van Digital Movie.Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top