Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 04 oktober 2010

Panasonic TX-P42GT20 tv: Ongekend 3D entertainment!

Panasonic, een ware pionier voor wat betreft 3D, presenteerde op de IFA een nieuwe 3D televisiede TX-42GT20 plasma. De GT20 serie is als geen ander geschikt voor 3D beelden. Om 3D beelden weer te kunnen geven moeten namelijk twee keer zoveel beelden worden getoond als voor een 2D weergave. Panasonic maakt dit mogelijk met de 600Hz Sub-field Drive technologie. De beelden voor het linker- en rechteroog wisselen zich razendsnel af waardoor je een driedimensionaal vloeiend beeld te zien krijgt.

Het diepste zwart

De P42GT20 bereikt een contrast ratio van 5.000.000 : 1, de televisie is hierdoor in staat diepe, robuuste zwarttinten weer te geven waarbij minieme details en kleurschakeringen intact blijven. Zelfs in donkere scènes blijft de textuur van kleding en haar duidelijk zichtbaar!

Viera Cast

Net als alle NeoPDP schermen is de P42GT20 voorzien van Viera Cast waarmee je vanuit je luie stoel in de huiskamer internet content van de meest populaire websites zoals Youtube, Eurosport, SkypeTM en Twitter op je tv kunt bekijken. Via de Viera Image Viewer kun je foto’s en video’s via een SD-geheugenkaartje bekijken. Daarnaast beschikt de TX-P42GT20 3D tv over maar liefst 4 HDMI- en 2 USB-ingangen.

Met de THX-gecertificeerde kleurenweergave en een responstijd van 0,001 ms, zijn de NeoPDP tv’s bij uitstek geschikt voor het weergeven van snelle sporten, actiefilms en games. In combinatie met de voordelen van plasmatechnologie heeft de nieuwe TX-P42GT20 beeldweergave op een nog veel hoger niveau gebracht!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top