Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 09 juni 2008

PATTON Demo Dag bij BarbequeShop.nl groot succes!

Zaterdag 31 mei j.l. organiseerde BarbequeShop.nl in samenwerking met Patton en Outdoorchef de eerste ‘BBQ Demo Dag’. En dat was een groot succes! Gelukkig bleef het droog en konden mensen in het mooie Naarden genieten van demonstraties, hapjes, drankjes en uitleg over de diverse barbecue modellen.

Barbecue Demo Dag

Het is het tweede jaar dat BarbequeShop.nl deze demo dagen organiseert. Marc Koster legt uit: ‘We merken dat consumenten graag uitleg en het liefst een demonstratie van een product krijgen alvorens tot koop over te gaan. Dit geldt niet alleen voor barbecues, maar ook voor bijvoorbeeld plasma- en LCD schermen en autostoeltjes die wij op internet en in onze showroom in Naarden verkopen. Uit deze gedachte zijn de ‘BBQ Demo Dagen’ geboren. Merken als Borretti, Weber, Patton, Outdoorchef en Big Green Egg waren direct enthousiast en gelukkig de klanten ook. Dat blijkt wel na deze succesvolle PATTON Demo Dag.’

Patton barbecues en outdoor kitchens

Patton en Outdoorchef hebben een uitgebreid assortiment Barbecues en Outdoor Kitchens. De Chefkoks lieten afgelopen zaterdag zien hoe barbecuen in buitenkoken verandert en hoe je met een buitenkeuken een complete maaltijd en bijzondere gerechten kunt maken.

Meer barbecue dagen bij BarbequeShop.nl

De Patton Demo Dag is de eerste in een rij van vier ‘BBQ Demo Dagen’ die BarbequeShop.nl organiseert. Zaterdag 7 juni presenteert Borretti, bekend van de exclusieve gasfornuizen, diverse barbecues in Naarden, op 21 juni is het de beurt aan WEBER en op 28 juni is het de beurt aan de hekkensluiters: Big Green Egg en Broil King!

Agenda Barbecue Demo Dagen

31 mei: Patton Demo Dag - geweest
7 juni: Borretti Demo Dag - geweest
14 juni: Barbecook Demo Dag - geweest
21 juni: Weber Demo Dag - geweest
28 juni: Big Green Egg en Broil King Demo Dag - geweest

Lokatie

De Barbecue demo dagen worden gehouden bij BarbequeShop.nl op de Bronsstraat 8A in Naarden. Iedereen is welkom. Geen entreekaart nodig.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top