Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 04 december 2009

PC on TV, op internet surfen via de tv!

De PConTV is een product dat alle computers in huis of op kantoor overneemt en volledig integreert in de televisie. De ongelimiteerde mogelijkheid om via de TV op internet te surfen betekent een ongekende toegankelijkheid om films op internet te bekijken.

Computer toegankelijk via de tv

Anders dan met mediastreamers zijn niet alleen de mediabestanden naar de tv te halen, maar zijn alle computers in huis volledig toegankelijk via de tv. U kunt op deze manier hun eigen mediagebruik voor 100% zelf bepalen. Gemiste uitzendingen, vervolguitzendingen en internetfilms kunt u op ieder gewenst moment bekijken.

Volledige controle via de TV

Alle applicaties van de computer worden naar de tv gehaald. Daarbij beperkt de PConTV zich niet tot het maken van een verbinding met één computer, maar verbindt hij alle computers in huis met de tv. Het eeuwige gestoei met snoertjes en de laptop is hiermee voorbij. De PConTV is eenvoudig, gebruiksvriendelijk en heeft Full HD kwaliteit. Iedereen die een PC kan bedienen kan ook met de PConTV overweg. Een draadloos toetsenbord of afstandsbediening is voldoende om de computers via de tv te bedienen.

De doorbraak van Uitzending gemist

Uitzending gemist, YouTube, foto’s en video’s zijn in hoge kwaliteit en met groot gemak via de TV te bekijken. De tijd dat u met de laptop op schoot naar online filmpjes kijkt, behoort met dit product tot het verleden.

De PConTV maakt middels een powerline modem gebruik van de traditionele elektriciteitsbekabeling in huis. Hier is voor gekozen omdat deze, anders dan het moderne wifi netwerk, het full HD streamen van de PConTV naar de tv mogelijk maakt. Updates worden automatisch uitgevoerd. Hiervoor hoeft u niet extra te betalen. Op dit moment draait de PConTV alleen op Windows.

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie over PConTV.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top