Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 01 februari 2011

Philips Econova krijgt Europees groen energielabel

Philips heeft bekend gemaakt dat zijn Econova led televisie, uitgeroepen tot European Green tv 2010-2011, bij de lancering van Europese energielabels voor televisies de groene A+ classificatie zal krijgen.

Alle overige nieuwe LED modellen van Philips komen eveneens in aanmerking voor een Europees groen energielabel A, B of C. Hiermee neemt Philips de leiding op het gebied van energie-efficiëntie bij televisies. Niet alleen produceert Philips zijn tv’s energiezuinig, ook wordt gelet op de recyclebaarheid van het product en het gebruikte materiaal.

Philips Econova

De Econova is een led tv met een afstandsbediening op zonne-energie. De Econova led-televisie ( 42PFL6805) werd door de European Imaging & Sound Association (EISA) uitgeroepen tot European Green tv 2010-2011, omdat deze tv de milieuproblematiek aanpakt zonder afbreuk te doen aan de prestaties. De Econova televisie kopen? Bestel de Philips 42PFL6805 Econova!

Europees energielabel

Het Europese energielabel moet vanaf eind 2011 verplicht afgebeeld worden. Het label zal duidelijk zichtbaar zijn voor de consumenten, waardoor ze hopelijk kiezen voor een product die het milieu zo min mogelijk belast.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top