Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 04 maart 2011

Philips Econova LED tv krijgt energielabel A+

Philips televisies worden deze maand voorzien van een energielabel. Zo kan je gemakkelijk checken wat het stoomverbruik is van Philips tv’s. Super handig! De groenste Philips LED tv? Dat is de 42PFL6805, deze Econova LED televisie wordt namelijk bekroond met het A+ label!

Groene energielabels zijn er in A, B of C. Maar de superzuinige Philips LED tv, beter bekend als de Philips Econova krijgt maar liefst een A+ classificatie. Daarnaast worden alle actuele Philips LED televisies bestempeld met een Europees groen label. Het Europees energielabel moet vanaf 1 november 2011 verplicht worden afgebeeld.

Philips’ groenste LED-tv

Terug naar de Econova. Wist je dat deze Philips LED tv supergroen is? Zo verbruikt hij niet alleen het minimale aan stroom, maar werkt ook de afstandbediening op zonne-energie. Daarnaast verbruikt de Econova helemaal geen stroom als hij is uitgeschakeld!

Philips Econova kopen?

televisiewinkel.nl heeft de Philips Econova, oftewel de Philips 42PFL6805 LED tv ruim op voorraad. Lees de reviews en bekijk de specs op de Philips 42PFL6805 productpagina. De Philips Econova LED bestellen? Dat kan gemakkelijk online of kom langs bij ons in Naarden.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top