Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 18 februari 2013

Philips Eredivisie Live app gelanceerd

Vorige week is de Philips Eredivisie Live app gelanceerd. Met de applicatie voor Philips Smart TV’s kun je tegen betaling losse wedstrijden bestellen of gratis Eredivisie Live wedstrijden bestellen.

Eredivisie Live app

TP Vision heeft samen met Eredivisie Live via de Eredivisie Live app de mogelijkheid van live voetbalwedstrijden aan Philips Smart TV toegevoegd. De Eredivisie Live app is vanaf nu beschikbaar voor Philips Smart televisies vanaf 2012 en enkele Blu-ray spelers en Home Cinema Sets.

Met deze app kan jij als voetballiefhebber de voetbalwedstrijd van jouw favoriete club bekijken voor € 6,95 per wedstrijd. De wedstrijden kunnen via de app worden bekeken in haarscherpe kwaliteit. Je hebt toegang tot het brede aanbod van de Eredivisie, maar ook uit de Jupiler League, KNVB Beker, UEFA Europa League, DFB Pokal, Coppa Italia, League Cup en de FA Cup. Ook is het mogelijk om elke maandag na een speelronde alle samenvattingen van de gespeelde wedstrijden te bekijken.

Philips actie

In combinatie met de Eredivisie Live app heeft Philips een aantrekkelijke Eredivisie Live actie lopen om de lancering te vieren. Tussen 7 februari en 10 maart 2013 krijg je namelijk bij aankoop van een Philips Smart TV uit de 5000-, 6000-, 7000-, 8000- en 9000-serie tien wedstrijden cadeau. Vanaf de 7000-serie krijg je ook nog eens 150 euro retour!

Lees hier meer over deze Philips Eredivisie actie.

televisiewinkel.nl

Geïnteresseerd in een Philips Smart televisie, Blu-ray speler of een Home Cinema systeem? Bekijk dan eens ons assortiment en laat je overtuigen door de vele mogelijkheden van deze Philips producten.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top