Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 15 november 2013

Philips geeft €10,- van elke verkochte tv aan slachtoffers Filipijnen

Miljoenen Filipijnen zijn slachtoffer van de verwoestende tyfoon Haiyan en er is dringend behoefte aan water, voedsel, onderdak en medische zorg. Philips draagt haar steentje bij en geeft van iedere verkochte televisie bij Plasma-Discounter.nl 10 euro aan giro 555.

Miljoenen Filipijnen zijn slachtoffer geworden

De verwoestende tyfoon Haiyan heeft ervoor gezorgd dat het gebied slecht bereikbaar is en miljoenen Filipijnen zijn slachtoffer geworden van deze ramp. Hulporganisaties maken zich zorgen over de gewonden die niet geholpen kunnen worden doordat ze onbereikbaar zijn en doordat er te weinig medische voorzieningen zijn. Hulp is hard nodig! Water en voedsel zijn zeer schaars en ook onderdak en medische zorg zijn amper aanwezig.

Tien euro van ieder verkocht toestel naar het goede doel

Koop je tussen vrijdag 15 november 12.00 uur en maandag 18 november 18.00 uur een Philips tv bij televisiewinkel.nl in de showroom of de website, dan gaat tien euro van ieder verkocht toestel naar het goede doel. Giro 555 zet al het geld dat zij ontvangen in voor de slachtoffers op de Filipijnen. Op de website van Philips kun je zien wat de opbrengst van deze actie is.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top