Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 21 april 2009

Philips HES4900, Home Cinema Set met bioscoopgeluid!

Philips komt in juni dit jaar met een nieuwe Home Cinema Set. Deze Philips HES4900 is een home entertainment systeem dat draait op de nieuwe Dolby Virtual Speaker technologie. Het resultaat? Een bioscoopgeluid in je huiskamer! Zo belooft Philips althans.

Aldus Philips

Of het echt zo is? We hebben de HES4900 nog niet getest, maar Philips kennende zal het absoluut een mooi geluid zijn.

Hoe werkt het?

De Dolby Virtual Speaker technologie zorgt voor een geluid waar je als kijker echt ‘in’ zit. Met een vermogen van ruim 350 watt hebben geluidseffecten als auto ongelukken en explosies ook echt impact. Aan de andere kant is het geluid van stemmen en muziek uiterst precies en beheerst. Zo krijg je een optimaal contrast voor een intense geluidservaring.

Home Cinema Set

Dit Home Entertainment Systeem of Home Cinema Set bestaat uit een DVD speler met een HDMI 1.3 uitgang en USB ingang, een ingebouwde radio plus draadloze subwoofer. Er is slechts één kabel nodig om het systeem aan te sluiten op een plasma of LCD tv.

Verkoopinformatie

De Philips HES4900 ligt vanaf juni in de winkels. De adviesverkoopprijs? Die ligt op 499,- euro. De huidige collectie Philips Home Cinema Sets zien? Hier ga je naar ons assortiment Philips HCS sets!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top