Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 20 maart 2013

Philips introduceert DesignLine 2013

Philips heeft een compleet vernieuwende DesignLine geïntroduceerd. De DesignLine 2013, oftewel de PDL-8908 serie, zal verschijnen in 46- en 55 inch.

De televisie is voorzien van een immense glasplaat die met een overloop van zwart naar transparant gaat. Deze tv is een echt unicum, want naast het prachtige, platte design, kan je deze tv gekanteld tegen een muur plaatsen. Daarnaast kan de televisie ook aan de wand gemonteerd worden.

Kenmerken DesignLine

De DesignLine 2013 is een 3D Smart TV die voorzien onder andere is van wel 1400 Hz en een Full HD resolutie. Dit laatste is opmerkelijk, want veel fabrikanten kiezen nu voor de opkomende Ultra HD 4K resolutie, een vele male hogere resolutie. Daarnaast is de tv uitgerust met vier HDMI- en drie USB-aansluitingen.

De Ambilight XL-technologie, LED-lampen aan de achterzijde die meekleuren met wat er wordt getoond op de tv, maakt het design helemaal compleet.

televisiewinkel.nl

Uiteraard zal de Design Line van Philips binnenkort bij televisiewinkel.nl verkrijgbaar zijn. De prijs zal rond de 2200 euro liggen. We houden je op de hoogte!

Bekijk ook de video van de nieuwe Philips DesignLine hieronder:

Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top