Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 24 februari 2012

Philips komt met speciale tv voor gamers

Philips komt met een led-televisies die speciaal ontworpen zijn voor gamers. Met deze tv’s is het mogelijk om twee volledige beelden tegelijk op één televisie te zien.

Speciale 3D-brillen

Zonder dat het scherm zich in tweeën splitst kunnen twee mensen een computerspel spelen op een volledig beeld. Dit is mogelijk doordat deze televisies van Philips klaar zijn voor 3D beelden. Met de speciale 3D-brillen zien de twee gamers ieder hun eigen 2D-gamebeeld.

Nieuwe series van Philips

De Philips televisies die deze mogelijkheid hebben, werden afgelopen week gepresenteerd. De 6000, 7000 en 8000 series zijn slechts 29 millimeter dik, hebben 3D-mogelijkheden en zijn voorzien van ambilight. De andere series zijn de 4000, 5000 en 5500.

Smart tv pakket van Philips

Net als andere merken, heeft ook Philips interactieve televisie ontwikkeld. Hiermee kun je bij online videostores, digitale media, Uitzending Gemist, programmagidsen en YouTube. Ook zijn er inmiddels vijfhonderd apps van Philips beschikbaar. Deze kun je downloaden en op je televisie gebruiken.

televisiewinkel.nl

De televisies van Philips zijn op dit moment nog niet te koop, maar zodra dat wel mogelijk is zul je ze zeker terugvinden in onze webshop!

Like ons op Facebook!

Like onze fanpagina Like dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top