Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 23 augustus 2010

Philips MCi900 wint EISA Award 2010-2011

De Home Cinema sets van Philips, de MCi900 is door EISA bekroond met de award voor European Compact Systeem 2010-2011. De MCi900 van Philips wordt geprezen vanwege zijn compacte maatje, diverse mogelijkheden en geweldige geluidskwaliteit!

EISA Jurypanel

Het jurypanel van EISA omschrijft de Philips MCi900 als een compact systeem dat zowat alles doet en kan. “Deze nieuwste Streamium Wi-Fi-oplossing, compleet met SoundSphere-luidsprekers, speelt DVD- en DivX-filmbestanden, FLAC- en WAV-muziekbestanden en heeft UPnP-mogelijkheid om MP3-muziek te streamen vanaf een pc. U kunt ook geluidsbestanden spelen naar zijn externe harde schijf van 160GB terwijl een Ethernet- of Wi-Fi-verbinding toegang geeft tot internetradio”, aldus het EISA jurypanel.

Baanbrekende luidsprekers

Daarnaast laat de jury weten: “ de bijpassende SoundSphere--luidsprekers worden aangedreven via een versterker van 2x50W Klasse D en combineren een bas/middenelement dat naar boven vuurt met een afzonderlijke tweeter die ondergebracht is in een overhangende ‘traan'. Dankzij de ruime directionaliteit van deze baanbrekende luidsprekers, wordt in alle richtingen een diepe en ruime klank uitgestraald.”

Verbluffend geluidskwaliteit

Deze compacte Home Cinema sets van Philips heeft een natuurlijke geluidsweergave waardoor het lijkt alsof de artiest voor je neus optreedt. Zijn verbluffende geluidskwaliteit is te danken aan het unieke luidsprekerarchitectuur met zwevende tweeters. Waardoor het geluid de hele ruimte vult. Door de streamium-technologie kun je eindeloos muziek van jouw computer opslaan, streamen en beluisteren!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top