Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 09 december 2010

Philips Net tv is vernieuwd, nu nog meer online diensten op je tv!

Met Philips Net tv kun je gebruik maken van een groot aantal online diensten op je televisie. Je sluit je tv eenvoudig aan op je thuisnetwerk of via WiFi en je hebt meteen toegang tot Philips Net tv. Vanaf 1 december is het vernieuwde Philips Net tv live gegaan. De online toepassingen zijn verbeterd en uitgebreid met handige mogelijkheden en apps.

Favorieten en Picture-in-Picture

De apps in de Philips Net tv App Gallery zijn eenvoudig ingedeeld in categorieën waardoor je ze direct kunt selecteren en als favoriet kan markeren. Jouw favorieten worden ook direct toegevoegd aan de homepagina.

Zap jij tijdens de reclame ook altijd net te laat terug naar jouw favoriete programma? Met Picture-in-Picture is dat verleden tijd. Zo zie je direct wanneer het programma weer begint.

Huur online films bij Videoland

Vanaf je eigen bank bekijk je trailers en huur je de nieuwste films uit de online videotheek van Videoland. Het selecteren van films doe je vanuit je luie stoel en je hoeft nooit meer de deur uit om films terug te brengen!

Surf op internet via Philips Net tv

Met Philips Net tv ben je niet beperkt tot de online apps, je kunt ook gemakkelijk surfen op het open internet. Bedien je tv met je iPhone door middel van de iPhone app (te downloaden via de i-Tunes Store). Surfen op het internet wordt hierdoor nog gemakkelijker omdat je de iPhone als toetsenbord kunt gebruiken!

Uitzending Gemist en RTL Gemist

Philips Net tv maakt het mogelijk om alle uitzendingen van Nederland 1, 2 en 3 terug te kijken vie Uitzending Gemist. Met RTL Gemist bekijk je ook de uitzendingen van RTL 4, 5, 7 en 8 eenvoudig terug. En alsof dat nog niet genoeg mogelijkheden biedt, kun je met Philips Net tv ook genieten van Eredivisie Live, YouTube, NS, NU.nl, Filenieuws, TV Gids.nl en Radio 538!

Actie: eerste film van Videoland gratis!*

Philips Net tv is beschikbaar op Philips blu-ray spelers, televisies en Home Cinema Sets. Bij aankoop van een Philips actieproduct ontvang je nu de eerste film van Videoland gratis! Ook krijg je een gratis SD kaart die je nodig hebt om films te kunnen bekijken. Deze actie geldt op de volgende producten: PFL7605, PFL7665, PFL7675, PFL7685, PFL7695, PFL8605, PFL8685, PFL9705, 58PFL9955, BDP8000, BDP9600 en HTS9540.

*Deze actie geldt zolang de voorraad strekt!
Uitgebreide informatie en de actievoorwaarden lees je op de Philips actiepagina.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top