Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 25 juli 2010

Philips tv specificaties

Televisies van Philips staan bekend om haar geweldige prestaties en prachtige design. Mede dankzij de verbluffende specificaties zoals LED technologie, Amblight en Full HD maken de Philips tv tot een ware musthave voor iedere woon-, slaap- of kinderkamer. Benieuwd naar de spectaculaire specs van een Philips LED tv of Philips LCD televisie? Bekijk hier de filmpjes!

Philips Ambilight Spectra 2: voor een rijke kijkervaring

Philips Ambilight Spectra 2 geeft jouw kijkervaring een nieuwe dimensie. Door deze populaire technologie lijkt het beeldscherm van een tv nog groter. Dat komt doordat er van achter de televisie een gloed op de muur wordt geprojecteerd. Zo lijkt het net alsof de beelden op de televisie doorlopen naar de muur. Kortom, met Ambilight Spectra 2, wordt televisie kijken nog leuker. Meer info? Bekijk het onderstaande filmpje.

Perfect Pixel HD Engine: nu nog scherpere beelden

Perfect Pixel HD Engine is een geweldige specificatie die het beeld van je televisie scherper en helderder maakt. Doordat elke pixel van het beeld wordt aangepast aan de omringende pixels, is het beeld scherper, helder en natuurlijker. Ook kleur en bewegingen worden bij elke film of tv-programma realistisch weergegeven. Voor meer informatie klik je op het onderstaande filmpje.

Philips LED: prachtig beeld en een lager energieverbruik

LED is hot. Oftewel de meest geavanceerde lichttechnologie van dit moment. Een Philips LED tv is een combinatie van een opvallend, minimalistisch ontwerp met een geweldige beeldkwaliteit. Daarbij verbruikt een LED televisie veel minder energie dan vergelijkbare tv’s. Kortom LED levert een lager energieverbruik, helder beeldkwaliteit, geweldig contrast en scherpe, natuurlijke kleuren. Klik op het onderstaande filmpje voor meer info.

200Hz Clear: snelle actiescènes zijn haarscherp

Een Philips televisie die is uitgerust met 200Hz clear, heeft haarscherpe beelden en voorkomt oneffenheden in het beeld. Actiefilms en sportwedstrijden worden door deze spec van Philips haarscherp en glashelder weergegeven. Meer informatie over deze technologie? Kijk op het onderstaande filmpje.

Perfect Natural Motion

Nooit meer last van trillende beelden tijdens een sportwedstrijd. De Perfect Natural Motion technologie maakt een schatting van de bewegingen in het beeld en herstelt die vervelende trillingen bij een tv-programma of film. Het resultaat? Voleindende een haarscherpe beelden. Zeg maar gerus nog betere beelden dan in de bioscoop! Klik op het onderstaande filmpje voor specifieke info.

Pixel Precise HD: voor de optimale beeldkwaliteit
Deze technologie borduurt voort op de bekroonde Pixel Plus-technologie. Pixel Precise HD brengt de beeldkwaliteit naar een hoger niveau met 4 biljoen kleuren. Meer weten? Bekijk het onderstaande filmpje.

Net TV: breng internet naar jouw tv
Geniet van onlinediensten op een Philips televisie. Via de afstandsbediening zijn films, afbeeldingen, infotainment en andere online content gemakkelijk toegankelijk. Voor extra toelichting bekijk je het onderstaande filmpje.

Meer informatie
Meer informatie over Ambilight, Perfect Pixel HD Engine, LED, 200Hz, Net tv en andere handige specificaties van Philips of wil je weten welke Philips tv’s beschikken over deze handige specs? Ga dan naar de Philips LED televisies of Philips LCD televisies op onze Philips productpagina.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top