Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 05 maart 2014

Philips wint iF Gold Award voor DesignLine

De Philips DesignLine Smart TV heeft tijdens het iF Ceremony in München de Gold iF Design Award gewonnen. De internationale jury vind dat het superieure ontwerp radicaal breekt met conventionele tv-design. De iF Gold Award is een van de meest prestigieuze onderscheidingen die je kan winnen voor productdesign. Voor de Philips 47PFL7108S was ook al een iF Product Design Award weggelegd.

Magisch zwevend effect

De DesignLine van Philips past perfect in de moderne leefruimte. Het toestel is voorzien van een naadloze glasplaat die nonchalant tegen de muur leunt. De glasplaat verloopt van zwart naar transparant, waarbij het zwarte deel het scherm van de televisie volledig onzichtbaar maakt als hij niet is ingeschakeld. Staat de tv wel aan dan zorgt het glazen paneel voor een magisch zwevend effect. Het toestel is voorzien van driezijdige Ambilight die een lichtgloed projecteert op de wand achter de tv, in de kleuren die je ook op het televisiescherm ziet. Hierdoor wordt de illusie van een zwevend scherm nog meer versterkt wat weer leidt tot een adembenemende kijkervaring!

Breekt radicaal met conventioneel tv-design

Volgens Rod White, Senior creative director bij TP Vision is de ontwerpfilosofie van de DesignLine geconcentreerd op het interieur. “Dit heeft zich vertaald in een vormgeving die, ook dankzij het uitgekiende materiaalgebruik, radicaal breekt met conventioneel tv-design. De iF Gold Award is een groot eerbetoon aan het hele TP Vision-team, dat dit praktische kunstwerk mogelijk maakte en ons blijft inspireren om mooie tv’s te creëren en ‘buiten de lijntjes te kleuren’, resulterend in zinvolle innovatie voor onze klanten”, aldus Rod White.

De DesignLine

Geïnspireerd door het nieuwe tijdloos ontwerp is een DesignLine TV overal op zijn plek – plaats het tegen de wand in je appartement, gebruik het als aanvulling op je klassieke of moderne interieur of hang het tussen de kunstwerken in je galerie. De DesignLine is voorzien van Smart Mount waardoor je het toestel overal kan plaatsen. Plaats hem tegen de muur, hang hem op of bevestig hem op een standaard. Alles is mogelijk.

Meer dan alleen een pareltje in je interieur

De TV’s van de DesignLine beschikken daarnaast over een slimme interactie waarmee je draadloos foto’s, video’s en meer deelt met SimplyShare. Dankzij de geïntegreerde WiFi maak je eenvoudig verbinding met je thuisnetwerk en heb je toegang tot een online wereld. Dit pareltje is niet alleen geweldig qua design, ook de beeldkwaliteit is verbazingwekkend! Ervaar een geweldige beeldkwaliteit met deze Full HD LED-tv en laat je meeslepen dankzij de actieve 3D en driezijdig Ambilight.

DesignLine bij televisiewinkel.nl

Neem nu een kijkje bij de DesignLine op televisiewinkel.nl.
Philips 46PDL8908
Philips 55PDL8908

Wil je deze prachtige tv graag met eigen ogen bekijken? Kom dan langs in onze showroom te Naarden, Bronsstraat 10.

Liever online bekijken? Neem dan een kijkje op televisiewinkel.nl.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top