Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 17 augustus 2011

Philips wint vier EISA Awards voor haar productinnovatie!

Philips heeft vier 2011-2012 EISA Awards gewonnen voor innovatie op het vlak van televisie en home-entertainment. De EISA (European Imaging and Sound Association) heeft Philips bekroond met een award voor Europese 3D-tv van het jaar, een award voor Europese groene tv van het jaar, een award voor Europees compact systeem van het jaar en een award voor Europees compact hometheatersysteem van het jaar.

Winnende Philips producten

Jaarlijks worden de EISA Awards gekozen door juryleden die meer dan 50 prominente foto-, video-, audio-, hometheater- en mobiele elektronicamagazines uit zo’n 20 Europese landen vertegenwoordigen. Zij hebben gezamenlijk een EISA Award toegekend aan de beste producten. Philips is één van de gelukkige winnaars en heeft dit jaar een EISA Award ontvangen voor de Philips 9000 Series Smart LED TV (46PFL9706), de Philips Econova Eco Smart LED TV (46PFL6806), het Philips Wi-Fi Multiroom Hi-Fi Systeem MCi8080 + NP3700 en de Philips SoundHub HTS9221.

Met deze winnende awards bewijst Philips maar weer dat ze haar producten steeds weet te verbeteren door zinvolle productinnovaties door te voeren. In 23 jaar tijd heeft Philips al 25 EISA Awards gewonnen.
Begin september worden, tijdens een plechtigheid op de IFA-beurs in Berlijn (Duitsland), de EISA Awards officieel aan Philips overhandigd.

Felicitaties aan Philips

televisiewinkel.nl feliciteert Philips met het winnen van vier Europese EISA Awards. Wij zijn trots op het feit dat haar productinnovaties na 23 jaar nog altijd leiden tot het winnen van de EISA Awards.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top