Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 17 april 2009

Pioneer komt met drie nieuwe blu-ray spelers

Pioneer kondigt aan dat zij nog deze zomer drie nieuwe blu-ray spelers op de markt brengen. Het gaat om de Pioneer BDP-LX52 (topmodel), de BDP-320 (tussenmodel) en de BDP-120 (instapmodel). Met name op het gebied van audio zijn deze deze blu-ray spelers een stuk verbeterd!

Jitter vrij geluid

Het topmodel en het tussenmodel ondersteunen de Pioneer PQLS technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat audio via de hdmi-poort (dankzij de PQLS-compatible receiver) jitter vrij wordt gemaakt met een optimaal geluid als resultaat!

Technische specificaties

De twee duurdere modellen ondersteunen verder 1080/60p- en 24p-video, maken gebruik van de Pioneer DeepColor technologie met 48bit beeldverwerking en zijn compatible met de nieuwere Pioneer KURO plasma televisies.

Instapmodel

Het instapmodel heeft een kleiner geheugen (1GB) dat kan worden vergroot met een externe harde schijf (via USB). Verder ondersteunt deze blu ray speler 1080/60p- en 24p-video met een 36bit beeldverwerking.

Alle modellen ondersteunen linear PCM, Dolby NR TrueHD, Dolby Digital Plus and DTS-HD Master audio.

Verkoopinformatie

Adviesverkoopprijzen van deze modellen zijn nog niet bekend. Wel zijn de Japanse prijzen bekend. Het topmodel (BDP-LX52) gaat daar circa 670 euro kosten, het tussenmodel (de BDP-320) gaat circa 340 euro kosten en het instapmodel kost rond de 230 euro.
Pioneer blu-ray spelers
De huidige collectie blu-ray spelers van Pioneer zien? Hier ga je naar ons assortiment Pioneer blu-ray spelers.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top