Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 31 juli 2013

Portable DVD- of mediaspelers: nooit meer vervelen tijdens de reis

Lange reis voor de boeg? Met een DVD- of mediaspelers hoef je je onderweg niet meer te vervelen! Deze spelers zijn ideaal tijdens de vakantie. Ook voor de kinderen op de achterbank, want die hoeven zich met een portable DVD-speler niet meer te vervelen!

Wat is het?

Met een portable speler kun je bijvoorbeeld in de auto of caravan kijken naar films en muziek. Wij verkopen portable DVD- en mediaspelers in alle soorten en maten. Wil je een speler met een ingebouwde accu? Een 7, 9 of 10 inch scherm? Met of zonder afstandsbediening? Of zelfs een USB 2.0 aansluiting? Alles is mogelijk, bekijk hieronder enkele uitgelichte modellen.

Salora DVP1038SW DVD-speler

Deze portable dvd-speler heeft een prachtig 10.2 inch LCD-scherm dat gedraaid kan worden. Voorzien van krachtige stereo speakers voor haarscherp geluid. Je kunt zelfs bestanden afspelen vanaf een USB-apparaat of SD-kaart. Klik hier voor meer informatie.

AKAI APM100 mediaspeler

Deze portable mediaspeler heeft een 7 inch scherm. Speel je films en muziek af vanaf het intern geheugen van 2 gigabyte. Meer ruimte nodig? Sluit dan een USB-apparaat aan met meer capaciteit! Deze mediaspeler wordt geleverd met hoofdtelefoon. Klik hier voor meer informatie.

Philips PD7022 DVD-speler

De PD7022 portable DVD-speler heeft twee 7 inch TFT LCD-schermen en kun je eenvoudig bevestigen aan de hoofdsteunen van de voorste stoelen. Zo kun je de passagiers afzonderlijk voorzien van zijn eigen scherm! Klik hier voor meer informatie.

Bekijk hier ons complete assortiment portable DVD- en mediaspelers!
Producten uit dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top