Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 16 juni 2009

Ruim alle DVD’s op en bewaar ze veilig op een harddisk

Mvix presenteert vandaag de ultieme vaderdagtip: ruim alle DVD’s op, digitaliseer ze en bewaar ze op een multimedia harddisk. In het huidige digitale tijdperk waarin foto’s, homevideo’s en muziek massaal worden opgeslagen op een harddisk past het niet meer om nog met losse DVD’s te werken. Mvix presenteert daarom een unieke bundel waarmee DVD’s snel een eenvoudig worden gedigitaliseerd en direct op een multimedia harddisk worden geplaatst, de MvixPVR. Eénmaal bewaard op een MvixPVR die rechtstreeks is aangesloten op de TV worden vanuit de luie stoel tot wel 375 DVD’s met één druk op de knop benaderd en afgespeeld in High Definition.

Handig

De MvixPVR wordt speciaal voor vaderdag gebundeld met een software programma waarmee DVD’s op de PC snel en eenvoudig worden gedigitaliseerd. ‘Naast het praktische voordeel waarbij een hoop kastruimte wordt bespaard is het uitermate handig om niet meer met allerlei losse DVD’s in de weer te hoeven en raken er geen DVD’s meer kwijt’, aldus Mark Appel, Managing Director bij Mvix Benelux bv.

Kwaliteit bewaard

‘Op de interne harddisk van de MvixPVR staan films veilig opgeslagen en vindt er geen kwaliteitsverlies meer plaats. Sterker nog, de MvixPVR verbetert de standaard DVD beeldkwaliteit naar High Definition door middel van een speciale ‘upscaling’ techniek. In een later stadium kan de Mvix verder worden uitgebreid om vervolgens op alle TV’s in huis de films af te spelen.’ sluit Appel af.

Door een email te sturen naar vaderdag@mvixbenelux.com wordt een kortingscoupon van 30% verkregen op het software programma. Voor slechts € 35,00 kan vervolgens 1 jaar lang een onbeperkt aantal DVD’s gedigitaliseerd worden.

Voor meer informatie over deze producten kijk in ons Mvix assortiment!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top