Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 04 april 2011

Samsung 3D tv nieuws: Samsung 3D video on demand

Elektronicafabrikant Samsung blijft geloven in het succes van 3D. Om deze nieuwe manier van tv kijken toegankelijker te maken lanceert Samsung een eigen 3D Video on Demand verhuurdienst, waarmee het aanbod van 3D content een stuk groter wordt.

Samsung heeft zich onlangs als initiatiefnemer geconformeerd aan de Stichting Video on Demand. Deze stichting heeft als doel Video on Demand bij een groter deel van het Nederlandse publiek onder de aandacht te brengen. Bij Samsung wordt het belangrijk gevonden dat kopers van een 3D tv een ruime keus aan 3D content hebben. Hun Video on Demand dienst is de eerste online filmverhuurdienst die alleen films in 3D kwaliteit aanbied.

Samsung 3D video on demand in Europa

Deze online videoverhuurdienst gaat in juni in Korea van start, daarna zal deze dienst ook in de VS en Europa beschikbaar worden. Wat voor 3D content precies aangeboden zal worden is nog niet bekend, ook de kosten per film staan nog niet vast. De Samsung Video on Demand dienst wordt alleen beschikbaar voor Samsung 3D tv’s die op het connected tv platform van Samsung zijn aangesloten.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top