Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 07 mei 2014

Samsung 65HU7500 Best Reviewed door Kieskeurig.nl!

Een model uit de 2014 line-up van Samsung is als Best Reviewed door Kieskeurig.nl! Het is het eerste model van deze line-up die deze predicaat krijgt. Daarnaast geldt er nu ook een interessante cashback op, want je krijgt op dit model ook nog eens € 500,- retour!

De Samsung 65HU7500

Deze Ultra HD Samsung Smart TV UE65HU7500 is voorzien van een 65 inch beeldscherm (165 cm) met een weergaloos Ultra HD-beeldkwaliteit. Een beeldresolutie die vier keer zo helder is als Full HD. Beelden waren nog nooit zo levendig en realistisch. Met een beeldverversing van maar liefst 1000Hz CMR zie je geen flikkeringen of een wazig beeld. De snelste actiescènes komen vloeiend over zoals het hoort! Door UHD Upscaling geniet je zelfs bij online video's van een beeldkwaliteit die Full HD voorbij gaat! De Samsung UE65 HU7500 beschikt over Smart Hub waardoor je geniet van jouw favoriete uitzendingen, films, series en tv-programma's met één druk op de knop. Switch eenvoudig tussen apps downloaden en televisie kijken dankzij de Quad Core processor. En nee, dit is nog geen eens alles wat deze nieuwe Samsung tv zo bijzonder maakt. Wat dacht je nog van: UHD Dimming, Precision Black, Multi-Link Screen, 3D-weergave, Twin Tuner, Football Mode en Smart Interaction. Wat kan er eigenlijk niet met deze televisie?

Zoals al in de intro gezegd is, is deze televisie nu helemaal aantrekkelijk door de cashback-actie van Samsung.

Best Reviewed

De Samsung 65HU7500 is als Best Reviewed, maar wat houdt dit nu eigenlijk in? Om als product in aanmerking te komen, moet die wel voldoen aan een aantal criteria. Hieronder leggen we deze kort uit:
• In de afgelopen 2 maanden moeten ten minste 4 reviews bij dit product zijn geplaatst.
• Het product moet nog door minimaal 2 winkels op Kieskeurig worden verkocht.
• Het product moet een minimale gemiddelde beoordeling hebben van 8.
• Binnen een productgroep krijgt de nominatie met de hoogste gemiddelde beoordeling, het predicaat ‘Best Reviewed’.

Deze Samsung heeft 9 reviews met een gemiddelde van een 9,1! Niet heel gek dus, dat ‘Best Reviewed’ predicaat.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top