Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 28 september 2010

Samsung actie: 15 euro cash retour en bescherm 10m2 regenwoud!

De nieuwe Samsung LED monitoren zijn goed voor het milieu en goed voor jou. Zo zijn ze milieuvriendelijk ontworpen en bieden een energiebesparing tot wel 40%. Bij aanschaf van een LED monitor actiemodel voor 31 december, steunt Samsung stichting ‘Save the Native Forest’ door voor elk verkocht actiemodel 10m2 regenwoud in Ecuador te beschermen. Bovendien krijg je bij aanschaf voor 31 oktober ook nog eens €15,- cash retour! Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om dit bedrag te doneren aan het regenwoud.

Voorwaarden

Deze actie geldt voor de volgende modellen LED monitoren: XL2270HD, XL2370HD FX2490HD.

Hoe werkt het?

Om €15,- cash retour te ontvagen hoef je alleen maar je aankoop (gekocht voor 31 oktober) hier te registreren en de bevestiging uit te printen. Op de bevestiging staat een adres vermeld waar deze naartoe gestuurd moet worden. De bevestiging stuur je uiterlijk voor 14 november op samen met een kopie van de aankoopbon en de originele streepjescode van de verpakking van je Samsung LED monitor.

Uitgebreide informatie over de actie, uitleg en de voorwaarden en meer informatie over Stichting Native Forest vind je hier.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top