Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 14 januari 2016

Samsung blaast je weg met de S-UHD tv’s van 2016

Videoliefhebbers opgelet, want Samsung doet ons dit jaar versteld staan met een spiksplinternieuwe line-up in het S-UHD aanbod. De S-UHD televisies zijn uitgebreid met nóg levendigere displays, slimmere gebruikservaring en bovendien de allereerste randloze Curved tv. Wat maakt de Samsung S-UHD in 2016 zo ongeëvenaard?

Design komt samen met innovatie in de S-UHD serie

Samsung is erop uit om ons altijd een eersterangs filmgevoel voor te schotelen in onze eigen huiskamer, en met de S-UHD laten ze zien dat deze belofte niet ongegrond is. De 2016 S-UHD tv’s geven ons een onwaarschijnlijk levensechte beeldkwaliteit met Quantum dot display, waarbij we ons geen zorgen hoeven te maken om lichtreflectie. Met de nieuwe Ultra Black-technologie wordt de lichtinval namelijk in de kiem gesmoord, zodat je vanuit elke positie geniet van geweldige beelden.

Aanschouw de KS9500-UHD TV

De gouden parel van de nieuwe S-UHD serie is de KS9500-UHD TV, ’s werelds eerste Curved TV zonder rand. Wat betekent dit voor jou? Een televisie die je nog meer opslokt, zonder afleiding van lichtreflectie, schroeven of dikke omlijstingen. Je wordt in 360° geabsorbeerd in het allerbeste beeld.

Samsung komt in met de 2016 S-UHD bovendien met de curved UBD-K8500, Samsungs eerste Ultra HD Blu-ray speler. Dit model brengt je vier keer de resolutie en maar liefst 64 meer (kleur)details dan concurrerende Blu-ray spelers.

Samsung S-UHD brengt het ultieme gebruiksgemak

De Samsung 2016 Smart TV staat niet alleen voor design en kwaliteit, maar bovendien voor de uiterste entertainmentcontrole. De S-UHD serie serie maakt het extreem simpel om nieuwe content (films, games, series, apps) te ontdekken en te bekijken, allemaal vanuit één centrale plek. Hoe werkt dit?

  • Alle apparaten, van je thuisbioscoop tot je spelcomputer, bedien je met één afstandsbediening: de Samsung Smart Control Remote;
  • In de Smart Hub staat alle mogelijke content op één centrale plek op je Samsung S-UHD tv;
  • De games The LEGO Movie, Batman: Arkham Origins of Assasin’s Creed III spelen? Geen probleem op je Samsung Smart TV dankzij PlayStation Now;
  • De tijd dat je je telefoon nodig had om dingen op te zoeken is voorbij: met de EXTRA Service geeft Samsung je precies de informatie die je wilt, zoals spelersprofielen- en statistieken tijdens sportwedstrijden;
  • Met Samsung Smart View verbind je je (iOs-/Android-)telefoon direct aan je Samsung Smart TV, en ga je hiermee bovendien zomaar naar al je favoriete apps – denk aan iHeartRadio, M-GO, Vimeo en AccuWeather.

Maar Samsung gaat nog een stapje verder. Met de hulp van IoT-technologie is je 2016 S-UHD tv compatibel met meer dan 200 SmartThings-apparaten, die je eenvoudigweg met je televisie bestuurt. Zo hoef je nooit meer op te staan om het licht te dimmen, je verwarming lager te zetten, je deur op slot te doen of te zien wie er voor de deur staat.

Benieuwd geworden naar deze revolutionaire vernieuwing? Houd dan ons Samsung S-UHD totaalaanbod in de gaten. Binnenkort verschijnen de nieuwste modellen online.

Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top