Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 19 januari 2011

Samsung brengt nieuwe 7 en 9 serie op de markt

Eerder hadden we het op plasma-discounter al over de nieuwe assymmetrische 3D monitoren uit de nieuwe 7 en 9 serie van Samsung. Vorige week is op de CES in Las Vegas bekend gemaakt dat de asymmetrische monitor in april in Nederland verkrijgbaar zal zijn. Wat zijn specificaties? Wij geven je alvast een preview!

Samsung’s nieuwe 3D monitoren uit 7 en 9 serie

Op de 3D monitoren uit de nieuwe 7 en 9 serie van Samsung is de 3D techniek geïntegreerd en kan je zowel van hoogkwalitatieve 2D als 3D content genieten. Hoewel eerdere 3D monitoren tot nu toe alleen geschikt waren voor gaming, kun je met deze Samsung 3D monitoren ook 3D films, tv-uitzendingen in 3D en zelfgemaakte 3D foto’s en 3D video’s bekijken. Dit geldt niet alleen voor content op de PC, maar ook voor de content van een aangesloten Blu-ray speler, spelcomputer of settopbox.

Bijzonder aan de nieuwe modellen is dat het beeldscherm op de omgeving anticipeert door automatisch de helderheid van het scherm aan te passen aan de lichtsterkte van de omgeving. Ook schakelt het beeldscherm automatisch uit als je niet achter je pc zit en spring ook weer vanzelf aan zodra je weer op je bureaustoel gaat zitten. Samen met de LED backlit technologie zorgt dit voor een vermindering in energieverbruik van 40% in vergelijking met traditionele monitoren. Daarnaast zijn de lijst, achterzijde en de voet van de 9-serie van recyclebaar materiaal gemaakt!

Design

De 9 serie is metallic zilver en heeft een opvallend asymmetrisch ontwerp. De meeste elektronica is in de voet van de monitor verwerkt waardoor het scherm zeer plat kon worden gehouden. De monitor is zwart met een metallic zilveren afwerking.

De 7 serie is in hoogglans uitgevoerd, met als basiskleur zwart. Door middel van een transparante lak is de monitor voorzien van een robijnrode kleurzweem. (Touch of Color design)

De nieuwe monitoren uit de 7 en 9 serie worden geleverd in een 23 inch- en een 27 inch uitvoering.

Samsung HDTV-tuner

De HDTV-monitoren uit de 7 en 9 serie van Samsung kunnen worden samengebracht met tv of dienen als een tweede televisie. Deze uitvoeringen hebben een HDTV-tuner voor live tv-kijken in aanvulling op de connectie met de PC en AV-apparatuur. Met picture-in-picture kun je bijvoorbeeld tegelijkertijd een sportwedstrijd bekijken en online de statistieken inzien.

Beschikbaarheid

Nog even geduld! De nieuwe 3D monitoren uit 7 en 9 serie zijn vanaf april 2011 verkrijgbaar!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top