Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 22 augustus 2014

Samsung domineert in top 5 van Consumentenbond

In juli kreeg Samsung al goede waarderingen van de Consumentenbond, maar in augustus is hier nog een schepje bovenop gedaan! De gehele top 5 wordt namelijk door Samsung in beslag genomen! Een mooi resultaat voor Samsung en zeker een aanrader als je op zoek bent naar een nieuwe televisie.

Als beste uit de test

Samsung heeft in augustus maar liefst 5 televisies die zeer positief zijn beoordeeld door de Consumentenbond. Dat is niet niks, want Samsung domineert nu de top 5. De tv’s worden vooral geprezen om hun beeld- en geluidskwaliteit! We zullen hieronder de top 5 even bespreken met een korte uitleg over de modellen.

1. Samsung UE55HU8500
De Samsung 55HU8500 heeft maar liefst een 8,0 gescoord. Wat vooral opvallend is aan deze tv, is het gekromde scherm (curved). Het heeft een zeer goede HD-beeldkwaliteit via HDMI en beschikt over een zeer vloeiend beeld. Daarnaast is die voorzien van alle gebruiksgemak, heeft die een camera ingebouwd voor b.v. Skype, kan je opnemen van digitale tv via USB-poort en hij beschikt over een zeer goede geluidskwaliteit.

Samsung HU8500

2. Samsung UE46H7000

De Samsung UE46H7000 kwam met een 7,9 uit de test! Ook de 46H7000 scoorde zeer goed op geluid- en beeldkwaliteit. De televisie speelt 3D-beelden af, heeft een Quad Core processor zodat die niet vastloopt als je meerdere dingen tegelijkertijd wilt doen en beschikt over Smart TV die zeer gemakkelijk te bedienen is.

Samsung H7000

3. Samsung UE55H8000
De Samsung UE55H8000 werd gewaardeerd met een score van 7,9. Je kijkt met deze televisie naar superrealistische beelden en hebt ook hier weer een geweldig geluid. Dankzij het Curved design heb je een fijne kijkhoek en de televisie is voorzien van alle gebruiksgemak. Zo maak je ook heel gemakkelijk gebruik van het Smart TV gedeelte met ingebouwde WiFi.

Samsung H8000

4. Samsung UE48HU7500
De Samsung 48HU7500 heeft als testoordeel een 7,8 gescoord. De televisie laat via meerdere aansluitingen zeer goede HD-beeldkwaliteit zien (HDMI, DVB-C tuner, etc.) De HU7500 is ook voorzien van zeer vloeiend beeld en Live TV pauzeren is mogelijk. Ook deze televisie beschikt over een zeer goed geluidskwaliteit, heeft een goede uniforme verspreiding van de achtergrondverlichting en is van alle gebruiksgemak voorzien!

Samsung HU7500

5. Samsung UE55HU7500
De Samsung UE55HU7500 heeft dezelfde score als zijn kleine broertje (7,8) en heeft deze eigenlijk ook op de zelfde punten behaald.

Voor alle resultaten kan je ook een kijkje nemen op de Consumentenbond site!

Nieuwsgierig?

Ben jij op zoek naar een nieuwe televisie en ben jij wel nieuwsgierig geraakt naar deze beste geteste televisies van Samsung? Neem dan snel een kijkje op televisiewinkel.nl bij assortiment van Samsung. Liever het met eigen ogen zien? Dat kan natuurlijk ook, want we zien je graag langskomen in de showroom te Naarden aan de Bronsstraat 10!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top