Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 31 juli 2014

Samsung en LG komen met 105 inch Curved UHD-TV!

Iets meer dan een week geleden is Samsung begonnen met de verkoop van zijn eerste 105 inch Curved UHD-TV (dat is een diagonaal van maar liefst 267 cm!) en gisteren heeft LG ook zijn eerste 105 inch televisie op de markt gebracht. Beide hadden deze televisie ook al gepresenteerd op CES in het begin van het jaar.

Beeldweergave dat je zal laten duizelen

Zeg maar gedag tegen 4K Ultra HD-beeldweergave, want beide Ultra HD tv’s hebben een resolutie van 5120 x 2160 pixels, dus ook wel 5K. Dat is al helemaal niets meer vergeleken bij een Full HD TV. Deze hoge beeldweergave komt ook door de grote omvang van de televisie waardoor die niet de normale beeldverhouding van 16:9 heeft, maar een 21:9-beeldverhouding. Zelfs met de beeldverhouding van 21:9 zal er wat ruimte overblijven aan de zijkanten, maar beide merken hebben hier een goede oplossing voor gevonden. Zo kan je met de LG televisie programmadetails bekijken, terwijl je bij Samsung gebruik kan maken van de Quad Screen Multi-Link. Dat betekent dat je je scherm in maar liefst 4 schermen kan opdelen en dus tegelijkertijd kan streamen en het internet kan gebruiken!

Kost wel wat…

Samsung heeft laten weten aan Nu.nl dat deze ultragrote UHD televisie hoogstwaarschijnlijk in het derde kwartaal beschikbaar wordt voor een prijs van 119.999 euro. Maar als je hem dan besteld hebt, krijg je hem wel thuis volledig aangesloten en een medewerker van Samsung zal je alle functies uitleggen. En ja, dat mag dan ook wel voor een televisie van meer dan een ton…

Samsung 105 inch UHD Curved TV

Van de LG UHD Curved 105 inch televisie is nog niet bekend wat die zal gaan kosten en of die überhaupt in Europa verkrijgbaar zal zijn. Aangezien Samsung in Europa ook komt met deze tv is die kans wel aanzienlijk groot geworden. Hoogstwaarschijnlijk zal je ook voor deze ultramoderne en brede televisie een flinke duit in het zakje moeten doen!

LG 105 inch UHD Curved TV

Andere Curved UHD televisies

televisiewinkel.nl beschikt op dit moment ook over prachtige 4K Ultra HD televisies van Samsung en LG. Neem vooral een kijkje bij ons assortiment! De Ultra HD, OLED en ook Full HD televisies die ook Curved zijn, zijn onder andere de:

Samsung HU8500
Samsung H8000
LG EA9809
LG EA9709

Wil jij het liever met eigen ogen zien? Kom dan vooral eens langs in onze showroom in Naarden aan de Bronsstraat 10. Daar staan deze pareltjes ook in de showroom!

Bron: o.a. Nu.nl
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top