Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 18 juli 2012

Samsung home cinema set dubbel bekroond

De Consumentenbond heeft de Samsung HT-E5500 bekroond met maar liefst twee titels: Beste uit de test en Beste Koop.

5.1 systeem

Heb je een mooie televisie en wil je daar, voor een echte bioscoopervaring, ook prachtig geluid bij? Dan kies je voor een 5.1 systeem, zoals bijvoorbeeld de Samsung HT-E5500. Het mooie aan een 5.1 systeem is dat deze systemen uit meer luidsprekers bestaan dan bijvoorbeeld een 2.1 systeem of een soundbar. Hierdoor komt het geluid echt vanuit de juiste plaats en ervaar je dat prachtige bioscoopeffect.

Bekroond

De HT-E5500 van Samsung kwam bij de Consumentenbond als Beste uit de test. Deze home cinema set heeft een blu-ray speler, kan 2D opschalen naar 3D, heeft Wi-Fi en een iPod-docking mogelijkheid. Zomaar een greep uit de mogelijkheden van deze Samsung home cinema set. Door zijn gunstige prijs is de HT-E5500 ook nog bekroond met de titel Beste koop.

Gemakkelijk instellen van het geluid

Instellen van het geluid van een nieuwe home cinema set is altijd een secuur werkje. Je wilt natuurlijk niet dat het geluid vertraagd is of van de verkeerde plek komt. Met behulp van testsignalen bepaal je precies waar de speakers moeten staan.

Bij de Samsung HT-E5500 maakt de meegeleverde microfoon het je extra makkelijk. Deze plaats je op de plek waar je normaal gesproken zit; het systeem stelt zichzelf dan eenmalig in. Ideaal!

Eenmaal ingesteld ervaar je een prachtige realistische surround-sound alsof je zelf onderdeel uitmaakt van de film. Makkelijk in te stellen, veel extra functies en ook nog eens gunstig geprijsd, wat wil je nog meer?

Volg televisiewinkel.nl ook op social media!

Like onze fanpagina Like dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top