Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 27 december 2010

Samsung HT-C5200 Blu-ray Home Cinema System als beste getest door Consumentenbond

In de Consumentengids van januari 2011 roept de Consumentenbond de Samsung Blu-ray home cinema set HT-C5200 uit tot ‘beste koop’ in de categorie 2.1 systemen met Blu-ray speler.

Consumentenbond test home cinema sets

Ben je op zoek naar het beste Home Cinema Systeem? De consumentenbond testten home cinema sets met twee en vijf speakers van Philips, Sony, Samsung, Panasonic en JVC. Er werd daarbij gekeken naar de geluids- en beeldkwaliteit, de veelzijdigheid en het gebruiksgemak van de home cinema sets. De winnaars zijn ingedeeld in de drie onderstaande categorieen:

Samsung HTC5200 best geteste 2.1 home cinema systeem met Blu-ray speler!

Laat je meevoeren door de kristalheldere zee van geluid van het Samsung HTC5200 2.1 home cinema systeem. Het gebruik van Internetdiensen en de AllShare-technologie maken dit systeem het middelpunt van je entertainment wereld terwijl Dolby Pro Logic II zorgt voor een extra dimensie in geluid.


Testoordeel: 6,8

LG HT805SH best geteste 5.1 home cinema systeem met dvd-speler!

De LG HT805SH 5.1 home cinema systeem heeft 5 kleine speakers, zorgt voor een zeer goede foutcorrectie voor CD en DVD en is vooral in de stand-by modus zeer energiezuinig. Hij kan mp3's afspelen die gebrand zijn op een CD-R/W. Handig, want op een CD-R/W kun je tientallen mp3's kwijt. Verder ondersteunt het apparaat ook DVD, DVD-R/RW, DTS CD en audio CD.

Testoordeel: 6,5

Sony BDV-E370 best geteste 5.1 home cinema syteem met Blu-ray speler!

De Sony BDV-E370 is een 5.1 syteem met Blu-rayspeler met 5 compacte luidsprekers, die je met behulp van meegleverde microfoon optimaliseert voor de luisterruimte.Stream muziek en video's rechtstreeks van internet. De USB aansluiting geeft toegang tot een breed aanbod van persoonlijke content. De Sony BDV-E370 is geschikt voor DLNA en Wi-Fi (via update en optionele USB dongle). Deep Colour, 24p True Cinema en x.v. Colour zorgen voor een optimale beeldkwaliteit. De E370 is voorzien van 1 HDMI en 2 USB aansluitingen.

Testoordeel: 7,1

Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top