Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 24 juli 2012

Samsung interactieve apps voor al jouw entertainment!

Iedereen kent ze ondertussen wel: de interactieve apps die je voor je telefoon kunt downloaden. En nu natuurlijk ook voor je Smart televisie. Het aanbod breidt zich steeds verder uit, zo ook de interactieve apps van Samsung, waarmee je de beste entertainment ervaart.

Mobiele apps

Samsung heeft een uitgebreid aanbod aan mobiele apps. Er is genoeg keuze voor iedereen! Zo zijn er vele entertainment apps waaronder vele games zoals racing, kaartspellen en avontuurlijk. Ook heb je educatieve en informatieve apps.

TV apps

Het aanbod van TV apps is ook redelijk groot en bestaan uit categorieën als Nieuws, Media en Lifestyle. Zo check je met de Nu.nl app de laatste nieuwsberichten op je Samsung Smart televisie of bekijk je het journaal met de NOS Journaal app. Ook ben je altijd in contact met je vrienden via de social media apps als Facebook en Twitter.

Samsung Smart Hub

Met de vernieuwde Smart Hub van Samsung gaat er een nieuwe wereld voor je open. Met de drie nieuwe Samsung-diensten Fitness, Kids en Family Story kan je aan je conditie werken, is er altijd iets leuks of leerzaams voor de kinderen en deel je samen mooie herinneringen met je dierbaren. Je kunt surfen op het internet, je hebt toegang tot Samsung Apps en je kunt genieten van adembenemende Full HD 3D-content, en dat allemaal bij je thuis.

televisiewinkel.nl

Ben je op zoek naar een LED televisie, Smart TV of juist naar een home cinema set? Bekijk dan het ruime assortiment van televisiewinkel.nl. Hier vind je televisies in allerlei soorten en maten en nog veel meer. Bezoek ook een keer onze showroom in Naarden!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top