Jouw ervaring telt voor ons
9,3
Geplaatst op 29 augustus 2012

Samsung introduceert de 75 inch ES9000 Smart TV met ongekende kwaliteiten!

Samsung introduceert de allernieuwste ES9000 LED Smart TV. Deze ultieme tv zorgt voor een ongekende kwaliteit en gaat ieders verbeelding te boven. Het megagrote scherm van 75 inch zorgt ervoor dat je je werkelijk in de film of game waant en dankzij de allernieuwste Smart-technologieën zoals spraak- en stembesturing maken het gebruik van deze televisie makkelijker dan ooit.

Buitengewone kwaliteit

Deze 75 inch LED televisie van Samsung kent een buitengewone kwaliteit. Het immens grote scherm slokt je helemaal op tijdens films en games en de beeldkwaliteit is beter dan ooit. De kleuren zijn rijker, het beeldcontrast groter, details nóg scherper en zwart is zwarter dan ooit. Het beeld van de ES9000 is zelfs tot zestig procent helderder dan de ES8000 Serie. Zelfs op grote afstand hoef je geen enkel detail meer te missen.

Stijlvolle eyecatcher

Een oogverblindend design, een echte eyecatcher, dat is deze Samsung ES9000! De Smart televisie is nog maar 7,9 millimeter dun en heeft verder geen zichtbare randen. Ook is de HD-camera stijlvol aan de bovenkant geplaatst en door een druk naar beneden verdwijnt hij achter de omlijsting. Met een rose gold finishing touch is deze tv een eyecatcher voor in elke woonkamer.

SMART

Maak met de ES9000 kennis met de nieuwste Smart technologieën. Je hebt geen afstandsbediening meer nodig, want door middel van stem-, spraak- en gezichtsherkenning is het bedienen van de televisie nog nooit zo eenvoudig geweest. Met Smart Content heb je toegang tot alle internetbronnen, de nieuwste Samsung apps en Smart Evolution zorgt ervoor dat je tv up-to-date blijft.

Kortom, geniet van een onvoorstelbare filmbeleving, een prachtig superdun design en van de allernieuwst Smart-technologieën.

televisiewinkel.nl

televisiewinkel.nl is trots om deze gloednieuwe, ultieme LED Smart televisie van Samsung in haar assortiment op te nemen. Deze televisie zal helaas niet online verkrijgbaar zijn, maar alleen in onze showroom. De verwachting is dat deze gigantische televisie eind volgende week al in onze showroom te bewonderen is. Dus kom langs!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top