Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 10 januari 2012

Samsung introduceert vernieuwde Smart TV met spraak- en gezichtsherkenning

Samsung komt met een tv die je met spraak en gebaren kunt bedienen. De Samsung Smart TV, die zonder afstandsbediening gebruikt kan worden, is vanaf dit voorjaar in Nederland verkrijgbaar.

HD-camera van Samsung Smart TV herkent je gezicht

De Samsung Smart TV’s hebben een ingebouwde HD-camera die gezichten herkent. Hierdoor kan de gebruiker zonder wachtwoord toegang krijgen tot apps en content. De besturing van deze Samsung televisies gaat ‘Smart Interaction’ heten. Met bepaalde handbewegingen kan de tv aan- en uitgezet worden. Daarnaast luistert de Smart TV ook naar de spraakopdrachten die jij hem geeft.

Samsung Smart TV zorgt voor persoonlijke apps, series en films.

Content op andere Samsung-apparaten zoals muziek en films zijn via cloud op de Samsung Smart TV te raadplegen. Doordat de HD-camera je gezicht herkent, krijgt iedereen een persoonlijk account, een zogenaamde Smart Hub, met persoonlijke apps, series en films. Door de ‘future kit’ hoef je geen nieuwe hardware meer te kopen; in een sleuf aan de achterkant van de televisie kan elk jaar een zogenoemde evolution-kaart geplaatst worden die de tv zal updaten.

Samsung OLED-TV

Naast de Smart TV zijn ook de nieuwe full HD led-tv’s aangekondigd zoals de ES8000. Deze heeft 20 procent meer helderheid. Ook zijn de eerste OLED-TV’s gepresenteerd. Het gaat om een exemplaar van 55 inch dat slechts 0,76 centimeter dik is. Volgens de fabrikant reageert het toestel 1000 keer sneller dan led en zou het 40 procent meer kleuren weergeven. De OLED TV ES9000 moet in de loop van 2012 uitkomen.

Angry Birds spelen op je Samsung televisie

Tot slot is er nog goed nieuws voor de Angry Birds liefhebbers: Samsung heeft een exclusieve samenwerking met Rovio, de maker van Angry Brids, bekendgemaakt. Via de Smart televisies zijn digitale shorts met de populaire karakters van het spelletje beschikbaar en kan de game gespeeld worden.

televisiewinkel.nl en Samsung Smart TV’s

Zodra de vernieuwde Smart TV, de nieuwe full HD led-tv’s en de OLED-TV verkrijgbaar zijn in Nederland, zal televisiewinkel.nl deze ook gaan verkopen. Op dit moment verkopen wij al diverse Smart TV’s van Samsung. Op deze televisies kun je apps downloaden waarmee je het internet op kan, films kunt kijken, spelletjes kunt spelen en live kan video chatten.
Like ons op Facebook
Like onze fanpagina Like dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top