Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 18 maart 2011

Samsung komt met brilloze 3d tv

Samsung maakte op de FDP Expo beurs bekend dat zij een 3d tv hebben ontwikkeld waarbij men geen 3d bril meer hoeft te gebruiken.

3D en 2D

Samsung deed deze onthulling op de FPD Expo, dit is een beurs in China speciaal voor platte beeldschermen. De speciale Samsung 3d tv heeft een 55 inch scherm en toont full hd beelden. Ook is er de mogelijkheid om ‘gewoon’ 2D televisie te kijken. Deze speciale televisie is echter nog wel een prototype.

Toshiba en Sony

Samsung is niet de eerste fabrikant die met een 3d scherm komt waarbij geen bril meer nodig is. Toshiba en Sony lieten op de CES beurs 2011 hun 3d schermen zien waarbij men ook geen 3d bril nodig heeft. Ook dit waren prototypes, wanneer Toshiba en Sony verwachten met deze 3D televisies de markt te kunnen betreden is nog niet bekend.

Brilloze 3d tv over 3 jaar op de markt

Samsung gaf aan dat ze deze 3d televisie over ongeveer drie jaar op de markt verwachten. Deze 3d tv waarbij men geen 3d bril meer hoeft te gebruiken zal dan voorzien worden van led achtergrondverlichting en zal net als het prototype full hd beelden tonen en kunnen wisselen tussen 3d en 2d beelden.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top