Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 06 februari 2012

Samsung komt met nieuwe Smart afstandsbediening

Samsung heeft onlangs aangekondigd met een nieuwe afstandsbediening op de markt te komen. De Smart Touch Remote Control is een afstandsbediening die zou beschikken over vele functionaliteiten waaronder een speciale user interface, spraakherkenning en touchbediening.

Smart Touch Remote Control

Het idee achter deze Smart Touch Remote Control is dat alle onnodige functies door de aangepaste user interface, Edge UI, verborgen worden. De gebruikelijke en noodzakelijk functies, zoals de volumeknoppen en de kanaaltoetsen worden hier zo minimaal mogelijk weergegeven. Juist het belangrijkste in opkomst, het internetten op de tv, wordt in een trackpad bovenin de afstandsbediening duidelijk naar voren gebracht, juist om het webbrowsen te vergemakkelijken.

Gebruik op Samsung Smart TV

Wanneer deze Smart Touch afstandsbediening op Samsung Smart TV's wordt gebruikt beschikt deze over extra functionaliteit. De combinatie van de televisie en de Remote Control zorgen dan voor spraakherkenning en interactie met de apps.

Kortom, een veelbelovende afstandsbediening met vele mogelijkheden. Wanneer deze afstandsbediening naar Nederland komt is nog onduidelijk.

televisiewinkel.nl

Wanneer deze Samsung Smart Touch afstandsbediening naar Nederland komt, zal televisiewinkel.nl deze vanzelfsprekend ook in haar assortiment opnemen. Afstandsbedieningen die zich al in het assortiment van televisiewinkel.nl bevinden vind je hier.

Like ons op Facebook!

Like onze fanpagina Like dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top