Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 11 maart 2015

Samsung komt met Schiphol app voor Smart TV

Stap jij vaak in het vliegtuig of ben je vaak op Schiphol te vinden? Dan heeft Samsung een hele handige app voor jou! Samsung komt namelijk met een nieuwe exclusieve app: Schiphol. Deze is vanaf nu beschikbaar op de Samsung Smart TV & AV vanaf de 2012 modellen.

Nadat nog geen maand geleden de Telegraaf app werd geïntroduceerd, komt Samsung alweer met een nieuwe aankondiging. Exclusief op de Samsung Smart TV wordt de Schiphol app beschikbaar. Schiphol gelooft dat Smart TV een belangrijk element wordt in hun totale media strategie. Ze heeft hiervoor Samsung gekozen om hiermee te beginnen. Dit is geen copy-past mobiele app, maar een app écht bedacht en gemaakt voor de televisie. Wat houdt dit in? Veel video, doorlopend op de achtergrond en verschillende categorieën binnen de app.

De 4 belangrijkste elementen

De Schiphol app bestaat uit vier elementen:
1.     Vlucht informatie.
In dit gedeelte vind je de aankomst- en vertrektijden en zoek je naar vluchten.
2.     Van & naar Schiphol.
Informatie over parkeren, verkeersinformatie, openbaar vervoer, taxi en Hello/Goodbye: The Big Wave Goodbye.
3.     Op Schiphol.
Hier vind je algemene reisinformatie, How To en Promo video’s, winkelen & ontspannen en een blik achter de schermen bij Schiphol!

De Schiphol app is NU beschikbaar op Samsung Smart TV & AV vanaf de 2012 modellen. Op de 2015 Samsung Smart TV is die vanaf eind maart/begin april ook beschikbaar.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top