Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 25 juni 2010

Samsung lanceert limited edition LED TV van Eric Kuster

Televisies zijn tegenwoordig geen logge zwarte apparaten die in een hoekje worden weggestopt. Een televisie maakt steeds meer onderdeel uit van het interieur van de woonkamer. Tv’s worden platter, groter en stijlvoller. Daarom introduceert Samsung een limited edition LED telvisie ontworpen door niemand minder dan interieurontwerper Eric Kuster.

Design

De limited edition HD LED tv van Samung, de Samsung UE40C6790, is een samensmelting van hoogwaardige technologie en een superstrak design. De look? Wit, strak, stijlvol en volgens Eric Kuster helemaal volgens de laatste trend! Bijzonder is de gekruiste witte voet waar de televisie op staat.

Eric Kuster

Interieurontwerper Eric Kuster, die zich voornamelijk richt tot het hoge segment toverde al een groot aantal horeca gelegenheden, winkels en privé huizen om tot dynamische, sexy en stijlvolle interieurs. Nu heeft Kuster de LED televisie van Samsung flink onder handen genomen.

Meer informatie

De Full HD led televisie is verkrijgbaar in een beperkte oplage en de adviesverkoopprijs is 2300 euro. Bij televisiewinkel.nl heeft u deze unieke tv al voor 1.999,- euro! Nieuwsgierig naar het designtoestel? De nieuwe LED- TV van Samung in samenwerking met Eric Kuster is na de lancering te bewonderen in de Flagship Store van Samsung in de PC Hooftstraat te Amsterdam.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top