Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 29 augustus 2012

Samsung lanceert Wireless Audio met Dock

Samsug heeft vorige week haar nieuwe Wireless Audio met Dock gelanceerd. Dankzij het revolutionaire hifi-systeem kan iedereen vanaf nu optimaal van muziek genieten.

Maak van je huiskamer een concertzaal

Met de nieuwste generatie Wireless Audio met Dock maak je van je eigen huiskamer een heuse concertzaal. Het topmodel, de DA-E750 maakt gebruik van een uniek buizenversterkersysteem. Deze worden onder andere gebruikt door professionele geluidstechnici en ’s werelds topgitaristen. Dankzij het buizenversterkersysteem geniet je van de meest heldere en natuurlijke klanken.

Stijlvol

De stijlvolle houten finish van de DA-E750 verwijst naar de jaren zeventig, maar de technologie is meer dan up-to-date. Via Bluetooth 3.0, Allshare Play en Airplay stream je draadloos je favoriete muziek vanaf een smartphone, tablet of mediaspeler. Als je televisie het ondersteunt, kan de DA-E750 zelfs het geluid van je tv afspelen zonder dat je extra kabels nodig hebt of last hebt van geluidsverlies.

Dual Docking Systeem

Via het Dual Docking Systeem in de DA-E750 kan je zowel Samsung GALAXY smartphones als Apple devices docken. Ook heeft de DA-E750 een plaatsje gereserveerd voor je trouwe cd of nostalgische cassettespeler. Die plug je gewoon in, in de analoge ingang. Waar je je muzikale input ook vandaan haalt, analoog of digitaal, het is allemaal mogelijk!

Bekijk snel alle nieuwe Samsung Docking systemen en lees op de productpagina's nog meer over de mogelijkheden:

DA-E750
DA-E670
DA-E651
DA-E550
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top