Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 04 januari 2010

Samsung monitoren: milieuvriendelijk en een super strak design

Samsung staat bekend om de stijlvolle ontwerpen, optimale functionaliteit en liefde voor het milieu. Al deze factoren komen samen in Samsung’s super slanke, multifunctionele monitoren.

Ingebouwde tv-tuner

We pikken de Samsung Syncmaster P2470HD en de Samsung Syncmaster P2270 HD monitoren eruit. Deze multifunctionele monitoren hebben een geïntegreerde tv-tuner. De tuner maakt het mogelijk om scherpe digitale tv-beelden weer te geven waardoor deze monitoren zowel als regulier desktop scherm als televisie te gebruiken zijn. U kunt dus genieten van uw favoriete tv programma’s op uw monitor.

Stijlvol design

De monitoren hebben een strak vormgegeven design. Zo is de nek van de monitor kristalachtig en verandert de omlijsting van het scherm mee met de kleur van de omgeving. Een echte eyecatcher voor uw woonkamer!

Groot scherm

Voordeel van deze monitor is het prettige, grote beeldscherm. Op zo’n breed scherm is er genoeg ruimte om twee internetpagina’s naast elkaar te openen. U kunt zowel uw mail checken en uw favoriete programma’s bekijken.

Multifunctioneel

De specificaties? Deze monitoren zijn Full HD met een beeldverhouding van 16:9, een contrast ratio van 50.000:1, een handige afstandsbediening en HDMI aansluitingen. Net zoals een gewone tv, zeg maar. Sluit uw randapparatuur aan op de monitor en geniet optimaal van een spannende film of game.

Milieubewust kijken

Nog een plus punt. De monitoren van Samsung zijn ‘ecofriendly’ en dat betekent niet alleen milieuvriendelijk maar ook kostenbesparend. Daarnaast zijn de P2470HD en de P2270HD lood-, kwik- en freon-vrij!
Groen voordeel
Wist u dat u met de P2270HD en de P2470HD drie nieuwe bomen plant? De monitoren verbruiken namelijk 33% minder stroom. Dit staat gelijk aan drie nieuwe bomen per jaar. Daarnaast sluiten de Samsung monitoren automatisch af indien u de monitor een tijdje niet gebruikt. Zo bespaart u energie en gaat de monitor langer mee. Kan het nog groener?
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top