Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 30 juni 2014

Samsung Multi-Link Screen: Mis niks meer van het WK voetbal!

Samsung Multi-Link Screen is een unieke feature die Samsung ontwikkeld heeft voor hun nieuwste televisies. Dankzij de Samsung's Multi-Link Screen hoef je geen programma meer te missen. Ideaal voor tijdens het WK toch?

Tot wel vier programma’s tegelijk kijken!

Met Samsung Smart Televisies hoef je niks meer te missen. Dankzij de Samsung Multi-Link Screen functie volg je op hetzelfde scherm tot wel maximaal vier schermen tegelijkertijd. Zo kun je een muziekclip kijken terwijl je een nummer tegelijkertijd downloaden. Of bekijk verschillende sportwedstrijden in één scherm zonder dat je ook maar iets van de actie hoeft te missen.

Profiteer tijdens het WK voetbal

Ben je voetbalfanaat en volg je het liefst alle wedstrijden? De halve finales worden tegelijk gespeeld en dus weet jij als geen ander hoe het is om de verschrikkelijke keuze te moeten maken welke wedstrijd je wilt kijken. Dat hoeft nu niet meer met de nieuwste televisies van Samsung. Dankzij Samsung Multi-Link Screen kijk je gewoon beide wedstrijden tegelijk op hetzelfde scherm.

Ervaar de Football mode

Ook zijn de nieuwste Samsung modellen voorzien van een zogenoemde Football Mode. Met de Football mode ervaar je de wedstrijd alsof je er live bij bent. De Samsung Smart tv perfectioneert het beeld en geluid en hij neemt delen van de wedstrijd automatisch op. Wordt er gescoord of gaat het publiek opeens juichen? De tv slaat dit op zodat je alle hoogtepunten van de wedstrijd nog een keer achter elkaar kan herbeleven! Je bent zelfs in staat om een opgenomen wedstrijd tegelijk met een live wedstrijd te bekijken! En twijfelde je of de penalty van Robben tegen Mexico wel verdiend was? Met functies als zoom-in had je dit als eerste kunnen ontdekken!

Bekijk hier alle Samsung televisies in ons assortiment.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top