Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 29 augustus 2014

Samsung Multiroom Speakers in de schijnwerpers bij TVOH!

Vanavond begint het vijfde seizoen van The Voice of Holland en met gepaste trots kondigt Samsung de samenwerking aan met Hollands populairste talentenjacht! Na 5 jaar is het wel duidelijk – Nederland houdt van TVOH en ook zeker van een goed geluid. Een betere samenwerking kan haast niet!

Samsung & The Voice of Holland

Bij het 4e seizoen van The Voice trok het programma gemiddeld meer dan 2,7 miljoen kijkers per aflevering! Dat is niet niks, maar hier houdt het nog niet op, want The Voice is qua social media ook booming. Wat dacht je van: 28,4 miljoen pageviesw, 12 miljoen videoviews, 547.000 Facebook vrienden, 163.000 Twitter volgers en maar liefst 15.000 Instagram volgers! Ja, echt booming dus.

Uit deze cijfers blijkt maar weer dat Nederland niet alleen van The Voice houdt, maar vooral ook van muziek en een goed geluid. Dat doet Samsung zeker ook en daarom wordt het Samsung Multiroom Speaker Systeem tijdens en rondom de uitzendingen in de schijnwerpers gezet!

Samsung Multiroom Speaker Systeem in de schijnwerpers

Het Samsung Multiroom Speaker Systeem zorgt ervoor dat jij heel eenvoudig je favoriete muziek streamt vanaf je mobiel, tablet, TV of laptop. De speakers zijn zeer makkelijk te installeren en ook nog eens onbeperkt uit te bereiden naar alle kamers in huis. Wireless entertainment – waar je maar wilt. Oftewel: Plug & Play. Overal in huis!

De volgende producten uit het Samsung Multiroom Speaker Systeem hebben wij in ons assortiment:
    • Samsung WAM250
    • Samsumg WAM551 M5 Wit
    • Samsung WAM550 M5 Zwart
    • Samsung WAM750 M7 Zwart
    • Samsung WAM750 M7 Wit

Kijk The Voice en word overtuigd!

The Voice of Holland wordt vanaf vanavond tot en met 19 december 2014 uitgezonden op de vrijdagavond van 20.30 tot 22.00 uur op RTL4. Laat je verrassen door de kandidaten, spot de Samsung Multiroom Speakers en raak vooral overtuigd van muziek die je raakt!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top